打印 上一主題 下一主題
收起左側

三小瑪奇故事

好see - -打多d啦加油.......
回復 支持 反對

我幫佢作

小愛走左去死但有人唔比佢死,果個人係卡查伊斯!!!!!!!!!!!!!!!!唉!點知小愛同佢做愛,但拉樂莓去左地下城打怪,佢地唔知小愛同左卡查伊斯做愛仲生左仔!小愛同卡查伊斯打佢同伴(拉樂莓)最後.................................................................................................................卡查伊斯仲同樂(樂=弓箭手)做愛佢地最後一齊反拉同莓(因佢地係結左婚)佢地..............
唉下次會post,等多2-3日會有
回復 支持 反對

拜托!你的精神有問題嗎?
回復 支持 反對

仲有好好笑的東東

佢地..............
做左愛之後小愛和小樂同卡查伊斯話:我係你的人啦,之後拉同莓一齊走出卡查伊斯的魔掌點知this刻萊恩出現仲幫左佢地,拉同莓飬好傷後同萊恩一齊去打倒卡查伊斯,佢地打到卡查伊斯點知係this刻小愛同小樂出來唔比佢地打小愛同小樂的老公(佢地老公咪係卡查伊斯)點知欺恩一打,佢地清醒左,知地佢打頭先打佢地同伴,知到後好傷心,但武公主同武(讀第二個音)公主到左佢地果到,武公主同武(讀第二個音)公主合左體!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!合左變成一個天使的女人吻(吻=kiss)萊恩一口仲話:我會幫你地仲去拉思到kiss左一下亞莓see到好生氣好彩拉思kiss左佢一口先無事(如果唔係有可能...............唔講比你地知好喲)
想知後事同何,請see下回分解
回復 支持 反對

爛gag…樓主做點野吧!
回復 支持 反對

樓主跑到天使的女人(佢咪係武公主同武(讀第二個音)公主合左體的人)樓主同佢話:我愛你,呀忘記同你地講:樓主好鐘意武公主同武(讀第二個音)公主,合左體後的公主的紀憶好元元全全唔紀得但佢一see到樓主就好似好愛佢,三小俠拉恩同樓主仲有天使的女人一齊打倒左卡查伊斯,仲封印左佢,最後天下太平,三小仲有boy友,仲結左婚,拉思同亞莓,樓主同天使的女人,小樂同一個好英俊的魔法劍士,小愛同萊恩,係唔係大團員結局好唔好?想要第2第3個結局?比意見啦:lol
回復 支持 反對

好感人  小拉都講得好型仔
回復 支持 反對

膠人!?
不過都岩
成個故仔(笑話就真@_@)
都可以笑既
回復 支持 反對

勁無奈lo比你地攪到=,=
回復 支持 反對