查看: 2916|回復: 57
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] LV3 光明族 ●↗彩虹之家↖● 招生+___+"

LV3 光明族  ●↗彩虹之家↖● 招生囧

本族招所有有禮貌且要容忍族長煩人的 帥哥/美女 入族唷(美女可能獲特權優先入族....一切都看某某人吧)
最重要是長玩長0n多說話0.0
家族簡介:

此族經第一代族長。。威。。的偉大領導之下,使之成為一個極膠之族(拖..)
可惜第一代族長因某某原因而不玩此GAME,將重大的責任交給這個無知的我(現在煩人的族長)
因此我宣佈第二代族長為本人!

族長:Oo秋天oO

副族長:封印魔師(平時句句入心,字字強硬的"嫉"人高手,亦是本族唯一貢獻最高的補師)
           金多寶。(心靈已被女優AV污染的十七歲男生,當族長是搖錢樹經常要族長送東東)
              粒_冰"(為何他的介紹的字是淺藍兼字像是大些少的呢?因為是這傢伙逼本族長開POST的)

族員名單:無可奉告(因某原因所以不可告人)

很可能當你入此族之時,你已後悔了。
謎之音:你這樣趕人走耶?

能跟我們一起同化的人族長會俾個叻你0.0
回復

7月14號 早上7時45分新增m'群'         

group590123@msnzone.cn

第1次整.

!_!_!__!!_!___)_____________活動專區------------------------------------

活動時間:即日(12/7/09)至2轉開放!!(??/7/09)(已完結)

[/quote]

[quote]

-------------------------獎品:-------------------------

遊戲篇:普通獎:完成所有問答--------------5m蚊game錢

最有heat之人::::2轉目標之原因經大會判斷後第1名-------神秘大獎

生活篇:普通獎:填左8題/以上--------------5m蚊game錢

大獎:填滿所有.....--------------------------秘密大獎...

在普通回覆回應即可,可以不跟表格

本會高層有最終決定權~不得異議,但可反應問題
回復 支持 反對

你唔講唔講個post又沉了
推推先
回復 支持 反對

你唔改唔改又冇人入啦==

聽日活動呀--WIN左有野送(神秘禮物一份\ 由族長送出)
回復 支持 反對

哎...冰真強....- -
又一個被迫就範之人~~XD

冰..0.0..其實你開都得ar....= =
我地個post都唔係族長開~~>v<
回復 支持 反對

冰冰冰好可愛
呢個族一定好得意架姐-V-~~
我推我推A_A

得意既小朋友一定要入丫XD
回復 支持 反對

你地兩位- -......真是閒話家常
回復 支持 反對

閒話+常好過你唔改post

閒話下先-3-

岩岩睇左7集動畫>w<今日又要屈返2粒鍾-3-(升lv=])

我開都得=]<<<<懶呀嗎>w<......

所以你快d改返個帖--
回復 支持 反對

閒話家常又怎樣呀XDDDD
你快點解釋什麼是結晶品俾冰冰冰聽-v-

點解咁可愛都係得一頁架
D人係咪睇唔到呢個post牙..?
我推呀推\_/
回復 支持 反對

一定係秋天整到個post一眼睇落去就唔好睇._.

閒話家常我鍾意呀-v-

你唔好升咁快啦=]

好快過我--

(我比較想有我地幾個之外ge人.....黎報名多d--)
回復 支持 反對