打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] LV3 光明族 ●↗彩虹之家↖● 招生+___+"

我想入,,不過我得哥十幾lv,,我25lv 密你啦0v0
回復 支持 反對

不如你打個名上黎0.0咁我都有得+人=]

(#2有活動)
回復 支持 反對

遊戲篇~~

*樂古名稱:waiho0829

*遊戲名稱:勇猛無比神戰士

遊戲等級:45

*當前職業:槍戰

*2轉職業:槍督

**為何想當這個職業~~因為督軍(督死個軍人)(正確:雙刀要2隻手,冇另1隻手可以打字,無得聊天[雙手話就話雙手..但是是單手拿..game裏])槍同雙手..槍樣衰D,個人靚D......顯得更有型...我鐘意常打得中..命中高

--------------------*為必填-----------------------------

生活篇:

你最喜愛之--npc:多拉

族人:大哥(Oo秋天oO)

活動:??----計數(參加奧數比賽)

食物:ice-cream

興趣(遊戲內):同人聊天

興趣(遊戲外):計數(參加奧數比賽)

真實性名:關偉豪
花名:肥仔關/vincent
年齡:11...2009/8/29就12
身高:168m(誤).....168cm
體重:89公斤
*住所: 葵青
--------------------*為必填-----------------------------
回復 支持 反對

遊戲篇~~

*樂古名稱:icicle

*遊戲名稱:粒_冰

遊戲等級:70

*當前職業:刀遊

*2轉職業:雙槍

**為何想當這個職業~~
型字大過天..又勁()

預左唔拎獎

生活篇:

你最喜愛之--npc:npc

族人:粒冰

活動:抽獎(0蚊換錢.)

食物:食物

興趣(遊戲內):自殺

興趣(遊戲外):打波打機打人

真實性名:粒冰.....................
花名:粒冰
年齡:14
身高:17x
體重:6x
*住所: (18區選1)  元朗
最喜愛動漫:動漫
上面老作的.

參+左就唔洗俾錢封啦-v-------------------

--------------------------------------------------
點解我冇見你on2星期有突--去左邊
回復 支持 反對

遊戲篇~~

*樂古名稱:Oo秋天oO

*遊戲名稱:Oo秋天oO

遊戲等級:70

*當前職業:戰士

*2轉職業:雙手劍督軍

**為何想當這個職業~~
因為我本人喜歡高攻肉博型職業,即使是狂戰較高攻但沒技可玩就沒趣。即使此職低防,我也
覺得我能在敵人把我殺了前,解決敵人,簡單說我是恐怖份子。

生活篇:

你最喜愛之--npc:艾爾法城管理處npc

族人:封印魔師,粒_冰"

活動:沒有,因為大多數活動最後要我負責。

食物:燒章魚丸

興趣(遊戲內):玩分身(弩遊,聖地法)

興趣(遊戲外):看動漫(高達00,飛輪少年之類的)

真實性名:吳x琪
花名:傻仔琪
年齡:14
身高:17x
體重:6x kg
*住所:元朗區 (18區選1)
回復 支持 反對

等我話俾金聽   最喜愛之-----冇佢份

頂頂頂~~~~~~~~~~~我要p呀~~~~自殺呀我要..
回復 支持 反對

俾我知道左你地好多野tim @v@
哈哈哈 有活動幾好呀
回復 支持 反對

我個秘密你知,上面9成我亂作....(閃..)
回復 支持 反對

個post沈左lu~純粹吹水用了._.

離80還欠5lv~!努力加油中
回復 支持 反對

嗨  秋天    ~~           我係想問你同唔同我地   ※愛ちん※   同盟  行唔行???
回復 支持 反對