打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] LV3 光明族 ●↗彩虹之家↖● 招生+___+"

啊睇漏了-.-原來係小弟@U@
回復 支持 反對

戰士俾人遺忘左.....(可憐..)

小心犯板規=]你最好睇完先再回=]
回復 支持 反對

去左第3頁tim =.=
秋天咩事xD  咁樣有排都未得丫你=]
回復 支持 反對

去D吹水專用版吹=]

玩活動--(入某GAME果版睇活動..唔知扮知A_A1個活動分分鍾100分+....)
回復 支持 反對

遊戲篇~~

*樂古名稱:eric042520

*遊戲名稱:封印魔師

遊戲等級:72

*當前職業:水聖魔師

*2轉職業:結他手/吟遊詩人<-好聽d

**為何想當這個職業~~為家族各人升級打王做最強後授:p

--------------------*為必填-----------------------------

生活篇:

你最喜愛之--npc:郵差大隻佬(歐)

族人0?0o

活動:族長舉辦的大抽獎(p.s冇抽中我T.T)

食物:sushi._.

興趣(遊戲內):掛機._.

興趣(遊戲外):睇書._.

真實性名:林xx
花名:eric=]
年齡:1x
身高:18x
體重:8x
*住所: 觀塘
回復 支持 反對

重過我高過我A_A(個活動係俾我搵你地ge死穴v.v(逃..))

由e+開始#2/#1都會發表活動細節......(填返幾時完結先...)
回復 支持 反對

勁5勁咖..............
如果勁
我可能入.............
回復 支持 反對

推推~~~~~~~~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

推推~~~~~~~~~~~~~~~€
回復 支持 反對

推推~~~~~~~~~~~~~~~€
回復 支持 反對