收起左側

拳術討論區

明少,我宜+15lv ,但是all技都是1層30幾%,-算唔算廢   尤其是野球,分根 1 下先得0.08% 難升到=.=
回復 支持 反對

原帖由 lcw1994 於 2007-3-19 17:31 發表
明少,我宜+15lv ,但是all技都是1層30幾%,-算唔算廢   尤其是野球,分根 1 下先得0.08% 難升到=.=

hello....LCW1994,

...15Lv,點會得咁少武功層數呢??

第一層,已經叫苦連天,咁到11層後,要成5-6下先得 0.01% 的話,咁點算呀!

所以,我一直以來也是說:玩拳者是要好有耐性/忍耐性,比忍者還要強.....忍忍忍!

但完成任務後,帶來的喜悅是你永想不到的。

加油吧!
在你這(年紀)小時候就養成這個無比耐性,
也是好事,對你日後成長好有用處。(我指真人)
回復 支持 反對

halo!!明少:lol
我又來了^O^
經過幾日既專心修練 我又成功咁升到27LV
而家好廢 去左皇陵密X到升喇
我因為太低防 所以成日都要食藥
有陣時真係連買藥既錢都冇
所以想請教一下你 拳手27LV 冇野賣/.\可以點樣搵多D錢收裝同買藥等等
希望你教下我
回復 支持 反對

原帖由 笨。宏 於 2007-3-21 00:17 發表
halo!!明少:lol
我又來了^O^
經過幾日既專心修練 我又成功咁升到27LV
而家好廢 去左皇陵密X到升喇
我因為太低防 所以成日都要食藥
所以想請教一下你 拳 ...

早晨....笨•宏,
我諗你都返緊學嫁啦,回來先做功課哦,快要考試了!

經過幾日既專心修練
我又成功咁升到27LV
----> 恭喜你,你又向拳王之路,邁進一大步了。

而家好廢,去左皇陵密[室(jmig)]到升喇
----> 這個是不錯的賺技點,練功的好地方。

我因為太低防,所以成日都要食藥
----> 你有加體的,你防應該比正常人為多先對哦。
食藥當然要,但自問一真以來也好少帶HP藥,
因為要迫自己練吐納,現在的我不用依靠EQ的強(木)也可補出過1000血,幫人補也最少有700多。
所以去有密雜的怪地方時,就是練吐的好時機了。

----> 每個人,應該也會遇過無錢的時候,咁就好簡單一個方法,就是打坐。

所以想請教一下你 拳手27LV 冇野賣/.\可以點樣搵多D錢收裝同買藥等等
----> 第一,可能做任,賺少量金錢,維持無錢的生活。
第二,去打王,一般成功打王後,也會有金倉/香木袋等....好運的話,
出勁EQ添,之後擺檔賣出去咪有錢錢囉。

希望你教下我
----> 當然會教你,大家也是樂古論壇的壇友。
回復 支持 反對

HI~
我而家升到24lv慢佐d因為3日冇玩過
攻高佐d因為我個借佐個10shoes+5*追17力..而家有224~235..算唔算低攻呀?
防:147加金就191
血:870護:1299魔:601
俾動技:血7魔7防7護6打坐.係咪都係好低lv呀?
野球7層如刲6層分根5層金鐘6層吐1層
仲有咩要改善一下呢?thx q
回復 支持 反對

原帖由 oxxo 於 2007-3-21 12:24 發表
HI~
我而家升到24lv慢佐d因為3日冇玩過
攻高佐d因為我個借佐個10shoes+5*追17力..而家有224~235..算唔算低攻呀?
防:147加金就191
血:870護:1299魔:601
俾動技:血7魔7防7護6打坐.係咪都係好低lv呀?
野球7層 ...

HELLO!.... OXXO,

簡單D,加油,勤於修練,
你到了 33lV UP 時,再同大家分享下你的內容吧!

*** 祝大家,墨香生活愉快,身心康泰! ***
回復 支持 反對

明少!!!!
做咩你講埋劍區^O^因為我而家雙修緊劍喔!
見你打埋槍術:lol
諗著問下你劍學咩技TIM
祝你日日打到寶
講埋比我聽劍學咩技喔
回復 支持 反對

原帖由 笨。宏 於 2007-3-21 12:57 發表
明少!!!!
做咩你講埋劍區^O^因為我而家雙修緊劍喔!
見你打埋槍術:lol
諗著問下你劍學咩技TIM
祝你日日打到寶
講埋比我聽劍學咩技喔

HELLO!.....笨.宏,

你打算 2修 劍嗎??
我記得也教過樂古朋友的,假如你是5招拳手的話,
又想玩劍招,咁就學 "三燕投林",這招同槍技的風池差不多,
不會與拳招有衝特。
回復 支持 反對

明少!HALO!
我想問下你拳手學咩內功會比較好!因為有時升拳升到悶
搞到唔知做乜好 所以想問下你升咩內功好呢?
快D有真技啦><

[ 本帖最後由  於 2007-3-21 15:29 編輯 ]
回復 支持 反對

少林12層la ^^ 就快有第3招真 @@" 希望聽日真啦 ><
回復 支持 反對