拳術討論區

好野∼∼!!
少林快12層了
大家覺得係邊打真會易出d呢?
回復 支持 反對

原帖由 ★死........ 於 2007-2-24 09:56 發表
好野∼∼!!
少林快12層了
大家覺得係邊打真會易出d呢?

嘩!好勁呀你,快過我添! GooD!
我都係得 11層 70%...................................

出真無話有什麼地方的,但好似有條方式,會易出真,
你找找以往的post吧!

有關方式,已經修改了。
大家還是努力,不停出招等真吧!

[ 本帖最後由  於 2007-2-26 10:31 編輯 ]
回復 支持 反對

哦∼∼!原來咁都得
試下先∼∼thx 明少!!
回復 支持 反對

原帖由 明智傑 於 2007-2-24 02:08 發表

嘩!好勁呀你,快過我添! GooD!
我都係得 11層 70%...................................

出真無話有什麼地方的,但好似有條方式,會易出真,
你找找以往的post吧!

我大約記得,唔 ...

墨香真係有個咁既程式定係d人亂up嫁= ="咁怪既= =
我少林先得7層= =.升升下野球.如封走去升少林= =發覺如封升黎都冇乜用= =pk用野球彈開人之後又會打空氣同埋難升..所以我依家都改升少林.升到覺得難升先用番野球up lv
回復 支持 反對

我都係玩拳ge   依家真少林  真野球  但係我+點同你地9同  我+點+全力   依家37lv  有1100攻 595防 我唔覺得拳要+心同體  因為禁+法好難
回復 支持 反對

[quote]原帖由 0粉刷 於 2007-2-25 04:06 發表
我都係玩拳ge   依家真少林  真野球  但係我+點同你地9同  我+點+全力   依家37lv  有1100攻 595防 我唔覺得拳要+心同體  因為禁+法好難
回復 支持 反對

原帖由 墨香新手 於 2007-2-24 17:36 發表

墨香真係有個咁既程式定係d人亂up嫁= ="咁怪既= =
我少林先得7層= =.升升下野球.如封走去升少林= =發覺如封升黎都冇乜用= =pk用野球彈開人之後又會打空氣同埋難升..所以我依家都改升少林.升到覺得難升先 ...

嘻嘻!5知是不是亂up的,但有人證實左了。
WORK 5 WORK 好難講的。
回復 支持 反對

回復 #86 0粉刷 的帖子

嗯! 全力拳,好高攻。

ANYWAY,各有各玩法,最近要玩得開心就可以了。
回復 支持 反對

原帖由 明智傑 於 2007-2-26 10:35 發表
嗯! 全力拳,好高攻。

ANYWAY,各有各玩法,最近要玩得開心就可以了。

我想問你係咪水拳法=,=
水拳法超勁=.= d人水抗低 又可以暈人d人吐唔到==
唔知水拳法同拳邊個勁d呢==
回復 支持 反對

原帖由 youlovesogood 於 2007-2-26 18:24 發表

我想問你係咪水拳法=,=
水拳法超勁=.= d人水抗低 又可以暈人d人吐唔到==
唔知水拳法同拳邊個勁d呢==

hello! ..... youlovesgood 你好!

你又知我是 水拳法 ??  .... ha ha,連我自己都唔知自己係D乜!!

如果,大家同 LV 的話,應該還是水拳法好少少。

原因是,一開始就用冰3定身,之後對方想暈你都比較難D。
除非對方識走位啦!咁就會 5/5 波了!

至於,大家也是用(真技-野球or少林)拳比武時,好在乎大家的懾心/破魂層數 和
當時的運氣(暈率)高低。

一個血多,一個高攻,全部也是計算出來的。
所以,拳手是好好玩的一職!

支持 5 招 拳手!
回復 支持 反對