查看: 20810|回復: 760
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[代升] 少將級★☆★☜炯兒☞㈱升機=>三位員工接job☆★☆

關閉 [複製鏈接]

個個人都係紅星以上放心唔怕比左錢唔升機
.老闆:I炯乂兒I(中將)只做Ex  ken1995728@hotmail.com

.仲有1名員工

包括

PCK1(少將) 主力升機  BaRRy-you@msn.com
    找PCK, 可以打電話:68590796,ps.133 不接聽

150go點:3800m

250go點:6800m

350go點:8800m

450go點:11300m

500go點:12800m
ps. 可收gash, msn再談

防爆卡請買定先,用完會暫停,補左防爆再升

先交易,後開工(時間由你定,可分期工作,唔阻你玩SD)

升機

新手-OC1滿exp
C機升到OC1 4部 150igo (送副官G Lv2 3日)
B機升到OC3 2部 150igo (送副官G Lv2 3日)
A機升到OC1        150igo (送副官G Lv2 3日)
S機升到OC1        150igo (送副官G Lv2 3日)

oc1-oc6
C機升到oc6 150igo (送副官G Lv2 3日)
B機升到oc6 250igo (送副官G Lv2 3日)
A機升到oc6 450igo  可分開(oc1-5 250igo oc5-6 250igo) (送副官G Lv2 3日)
S機升到oc6 600igo (送副官G Lv2 7日) (oc1-5 350igo oc5-6 350igo) (送副官G Lv2 3日)

刷圖
舊圖        350igo
00圖       450igo
00圖2張 800igo

抽機/合機
抽AR機 250igo 新手(G幣我地包,抽完唔會比你本身少)

合S機(全包) 450igo包升oc1 (制作需時,你比24小時我工作,唔登入另作別論) (送副官G Lv2 3日)
AS機(全包)  250igo包oc1 (送副官G Lv2 3日)
好多人問咩叫(全包)~_~!
冇錯!!全包姐係包圖(S/AS/A)包KEY機(AS/A)包埋D(B/C)機之後再將部機升到OC1,我地會記低成個過程用左幾多G,用多左GE,打返比你,只有多,唔會少,你AC冇錢抽GE咪同你打左錢先LOW

不過!你SET左比我地做野GE時間就唔好登入,唔好中途用左我地打左用黎抽機買圖果D錢,如無故在工作時間登入及使用G幣(如要使用小量G幣請先送信/MSN通知)!唔好用借口話個FRIEND上左你AC,用左D錢之類!一經發現,終止服務!有關費用,不會退還!!

打機exp
25000exp 150igo (送副官G Lv2 3日)

打G幣
6m    150igo (送副官G Lv2 3日)
10m  250igo (送副官G Lv2 3日)

工作完成後,請修改密碼,如有任何渡號問題,予本工作組無關!!!

如需要任何其他服務請MSN連續(在線者優先)

p.s.因為個boss 炯兒msn太多人(300幾),如果傾傾下佢冇左返應可能係唔記得左你係邊個= =!你可以留言/msn搵曉飛
p.s.中的p.s.真係比佢miss左唔少客-v-!

如工作太多可能要排隊,到做你order時會再msn連續,落實後才收費

以接工作
1)   升人經10萬 以收 12800m (完)
2)   (3機) k ball oc6 完成 , bs金天 oc6 完成 , cr9 oc6 以完成 以交收 (完)
3)   15000機經 5防爆 以交收 完成 (完)
4)   105刃 oc6 ~_~! 3800m 以交收 (完)
5)   孔明 oc 6 未交收 (未傾詳情) <~~潛左水? 請連絡 曉飛

6)   10萬G 未交收 (未傾) <~~唔見人 請連絡 曉飛
7)   升機 盟主(完),f91(老手),S沙漠(完) 全新手,升到特1, 收左15張防爆 (完)
8)   孔明 oc6 未收 <~~請連絡 請連絡 曉飛
9)   F91 oc6 以收 12800m+3防爆 (完)
10) 升機 盟主(完) S沙漠(完) 以收 3800m (完)
11) 合S雙龍 全包連OC1 12800m (完)
12) 升3隻S機 11張防爆<~~本身有exp 完成 (完)
13) F91果個客 抽the-o 完成 炮ip 升OC6 (完)以收 12800m
14) 多3 oc6 以收128 (完)
15) 多3 oc6 以收128 (完)
16) 神 oc6 以收128 (完)
p.s 工作太多,未能盡錄

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
風乂 -5 錯分類

查看全部評分

回復

特平!極速升機三人組=>員工增加中
回復 支持 反對

幫你推推.
回復 支持 反對

嘩~~你咁得閑係人都推ge= =
回復 支持 反對