打印 上一主題 下一主題
收起左側

[代升] 少將級★☆★☜炯兒☞㈱升機=>三位員工接job☆★☆

關閉 [複製鏈接]
一時之間都無睇到果2條友係新Ac
雖然我係無睇到你地掛 但係老實講真係見到唔小人唱你
你技術點我唔知@@但我 ...
kit2201 發表於 5-4-2010 02:09

冇事冇事大家吹下水交流下o者(惡意頌傷者除外),d人點解要唱我地?打機d野冇話平貴(RO我賣過天夾$500

一個,賣左2個夠我一年月費我就收工ga la,我地又唔係食e行飯ge,果時d人咪又小我= =,d gamer果時賣

$700一個~_~!,我接受個價,咪幫你做low,我地咁後期先開業,佢地都搵唔少啦,況且d點,防爆我地又唔係賣返

出去,全部自己用ge,打夠點買下倉,同夠防爆沖自己d機,我地就收工ga la,放心wo唔會同佢地搶飯食wo,我都

自己出錢買過幾個倉,台服果時仲買到18頁tim,但係防爆係HF TF都可以用G買,HKF GF就唔出G防,連戰艦都

唔出G,攪到D G冇咩用,咪幫下人,又幫下自己搵D點洗洗low,如有得罪各位大佬就唔好意思啦,小第在此say

sorry先,好!就扮丫RAIN 唱首SORRY比各位大佬啦=)

SORRY SORRY SORRY~~~
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

冇咩玩過貴過SD沖OC用GE錢的online game...有個friend 沖cu渣oc6,佢自己打exp,自己沖,爆左15次,而加仲係oc5努力中,我都送左5個比佢,你計計條數,17.5*3=52.5,係...係唔係太貴,但出面online game沖把武器係要HKD 200以上,但你沖得ge都係頂防頂武,有排用,用完又可賣比人,sd呢?有得交易?你沖一隻機就夠你玩??本人想法,不喜勿拆
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

個人覺得400M一個防爆真係算平-.-
可能我玩得其他oG多..我玩武林沖一把武真係用唔小錢...巨商又係買一買幾 ...
kit2201 發表於 6-4-2010 01:47

哦,可能我玩得OG少啦= =!
石器~~>萬王~~>RO~~>DIABLO~~>SD= =!
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

i want do 員工ok?
回復 支持 反對

i want do 員工ok?
kaikai0502 發表於 7-4-2010 01:26

要加入找炯,不過e+可能夠人...以有好多人加入= =!
回復 支持 反對

加入我地最緊要係常on,吾洗番工番學,雙失最好啦-v-
回復 支持 反對

推推推~~~~
回復 支持 反對