樓主: denny20011325
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 蠢人無權利係魔獸世界度生存?

原帖由 denny20011325 於 8-1-2008 21:43 發表

我朋友叫程蝶衣 你們上官網check 下佢-.-

唔好同佢講話我叫你地check 我同佢真人不太熟 會被人打

他是用那套競技場裝及天賦下raid嗎= =
若然是的話,dps低是必然的...那套裝不會給人高法傷跟爆擊,純屬堆了大堆耐力跟韌性罷了...
天賦則是萬惡的24/37的同款...這天賦鐵定比不上其他點到40點以上或雙伸延天賦= =
回復 支持 反對

第一
我系無玩過獵,不過我玩既盜賊都好多人要
因為獵.盜賊始終在副本有點用(在控埸)
第二
術士我見過無數.但這臭串的術我還第一次見
第三
在你70的時期就會知道魔獸點解會無小朋友玩
因為魔獸賣點在合作
一個無腦的小朋友又如何出團呢.
更何況在魔獸出現?
第四
魔獸始終是一個長期更新既online game
今日2.3.2 明日可能2.3.4.....之後就唔知lu
獵人終有一日可以出人頭地的
==================
不用灰心既.獵人.
世界沒有你.野獸就會不斷出現吧...
回復 支持 反對

玩唔少~我見d勁人好多時都同我講玩d本身屈機既人物,係冇feel
根據你既朋友講,佢係話因為術士勁先玩術士,明顯話俾你聽
佢係1個唔係靠技術,係靠隻game本身術士既勁,又1個不中用既廢柴
回復 支持 反對

我還記得之前有個獵人單吃一個大型副本(60等級年代)
我不太清楚佢用咩.因為我果陣仲系一個對魔獸一d認之都無既人
宜家先慢慢明白到.術士.獵人比較上手.
============================
相比之下.術士不是天下最勁既人
因為.盜賊係術士既天敵
回復 支持 反對

原帖由 denny20011325 於 6-1-2008 20:23 發表
只係討論一下 希望版主勿關題~

今日玩魔獸世界個陣 同個fd傾左陣計 .(全網吧最勁係佢 佢術士

而我自己就傻傻更更咁玩左獵人  

我唔知佢係諷刺緊我 定係無心出言 以下係我同佢既對話

我:點解術士咁多人玩 ...

哇卡卡卡卡卡...........

冇上黎一排...又有文章給我鞭

------------以下內容以白話文來寫...中化考試將近-------------
用了不少時間看畢整篇交章和回覆....

首先要講一句老話,
沒有最強的職業,只有最強的玩家。

這句說話我相信只要有真正暸解過魔獸世界的朋友們都有深刻體會。

今天我要鞭的是你朋友,更希望藉此機會鞭一些玩家。

為什麼術士多人玩?
我可以坦白的說.因為術士很強,強得有點過份,也會有人說他不平衡。
但是在強勢的背後,你知道術士的辛酸嗎?70之前的不說,
70之後打早期副本術士可說是雞肋,到很後期如風暴三星,卡拉才真正顯出術士的重要性。
而且,身為半法
回復 支持 反對

你要知道競技場頭位全是神裝戰士= =
回復 支持 反對

原帖由 卡_樺依=] 於 10-1-2008 14:50 發表

術士可唔可以打競技場 我想問 我未打過~
回復 支持 反對

術士唔打競技場完全係等於有錢唔識用...
回復 支持 反對

原帖由 卡_樺依=] 於 10-1-2008 22:50 發表

神裝牧分分鐘勁過戰
回復 支持 反對

原來用獵人 戰士 聖騎的都是無腦同蠢....................

咁叫佢自已落副本囉

無戰士坦 無聖騎dps/補/坦 無獵人dps

叫佢自已落去玩囉

仲有...獵人風爭無敵架=.=....

不知幾多術士被我隻賊秒

你個朋友真係識好小扮代表-.-
回復 支持 反對