樓主: denny20011325
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 蠢人無權利係魔獸世界度生存?

個陣我拎4佢個ac 賣了 =.=
回復 支持 反對

原帖由 dh 於 7-1-2008 10:02 PM 發表
賊會被防戰吃死= =

武戰仲衰
上次我65武戰打阿拉希
比個野d同賊圍嘔(佢地都係65lv)
我果陣開左大絕(反擊風暴)
1打2...一開始,比個賊悶左
之後個野d幫手
我就立即開大絕,完成冇理個賊一直打個野d
首先我致死,之後斷佢根追斬死佢,點知個賊已經比我反擊到一半血
我就一下致死仲要爆埋,最後一下斬殺ko
回復 支持 反對

d咁既人唔方會勁啦.自己玩緊果個就張果個吹到鬼咁勁.邊個玩術士都勁啦.仲係到扮勁?
叫既打下副本睇下佢會唔會咁講?同埋你地低lv?
回復 支持 反對

原帖由 男子 於 8-1-2008 08:09 PM 發表
d咁既人唔方會勁啦.自己玩緊果個就張果個吹到鬼咁勁.邊個玩術士都勁啦.仲係到扮勁?
叫既打下副本睇下佢會唔會咁講?同埋你地低lv?

這倒也是,術士下副本,第一印像 無力=0=
回復 支持 反對

原帖由 fai19922004 於 8-1-2008 20:28 發表

這倒也是,術士下副本,第一印像 無力=0=

.........
我術士在副本中的dps數一數二(奔

原帖由 Monkey.D.Luffy 於 8-1-2008 16:19 發表

武戰仲衰
上次我65武戰打阿拉希
比個野d同賊圍嘔(佢地都係65lv)
我果陣開左大絕(反擊風暴)
1打2...一開始,比個賊悶左
之後個野d幫手
我就立即開大絕,完成冇理個賊一直打個野d
首先我致死,之後斷佢根追斬死佢 ...

係佢笨罷了,哪有賊看到戰開反擊仲去打的= =

正常也應該致盲等你反擊完再打= =
回復 支持 反對

原帖由 dh 於 8-1-2008 13:04 發表

.........
我術士在副本中的dps數一數二(奔

係佢笨罷了,哪有賊看到戰開反擊仲去打的= =

正常也應該致盲等你反擊完再打= =

我朋友叫程蝶衣 你們上官網check 下佢-.-

唔好同佢講話我叫你地check 我同佢真人不太熟 會被人打
回復 支持 反對

其實要在魔獸世界裡知道誰較蠢是很簡單的

你們按 c 看看智力誰較高不就行了 >.<

應該是法師最...高 戰士......

來亂的 =.=
回復 支持 反對

術士/獵人都好多,主要原因都係練功快,唔容易死.打怪好容易入手
PVP係術士比較容易入手,獵人比較考技術而已.
當然裝都係主要原因.韌性惹的禍...
能在魔獸世界生存既人并沒有蠢人之分.
魔獸世界只要有點+時間就能生存下去...
回復 支持 反對

回應樓主"標題"
無腦既人係冇可能係魔獸生存
如果你技術差,思想幼稚,唔聽指揮的話
我希望你快d轉game,我都唔想有個無腦既人同我玩同一隻game
但係樓主既內容,同蠢唔蠢冇咩關係
身為術士,我覺得樓主對話內容中果個術士玩家先係傻仔
回復 支持 反對

我覺得你個fd好kai =0= 獵人唔洗腦唔洗技術~?
話佢知玩每個職都要技術~!
如果唔洗技術就唔會分屎既獵人同勁既獵人啦~
獵人殺唔到人~? 我唔信獵人會屎過術士lo~
重有邊個獵人咁白痴會企定定係到比佢打呀? 緊係一路走一路射架啦
回復 支持 反對