查看: 6970|回復: 40
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 蠢人無權利係魔獸世界度生存?

只係討論一下 希望版主勿關題~

今日玩魔獸世界個陣 同個fd傾左陣計 .(全網吧最勁係佢 佢術士

而我自己就傻傻更更咁玩左獵人  

我唔知佢係諷刺緊我 定係無心出言 以下係我同佢既對話

我:點解術士咁多人玩 ?

佢:因為術士勁  ! (意志堅定的說 ~

我: 點解獵人冇咩人玩

佢:因為獵人岩d 無咩腦既人玩 (我個心係度諗... 唔通我無腦 !?

佢再說: 獵人好多人玩 係因為獵人易contral 不過真係打起 輸左好多 由其是對術士~

所以獵人多人玩係正常既 ~ 多無腦呢麻 世界上 ~

我: 下~? 術士都好多人玩嫁wow...

佢: 術士唔同  術士招招都有用 殺人個陣 一秒都好重要 但你獵人呢 ?

又無咩干擾能力  又難殺人 得個遠人少少既射程 不如你玩過第2隻人仲好la ~

遠射既職業有大把 la 只係佢比人遠少少  又唔敢企定係度同人打 有鬼用?

我:佢有陷阱 wow ~

佢:我唔埋你d陷阱有屁用 ~

佢再說: 我講得無錯嫁wow ... 如果世上有腦既人比無腦既人多 豈不是"天下大亂"?

我裝作無事地說 : 咁又係  

佢再說: 就係要"我地"呢班有腦既人來handle d蠢人呀麻 ! 唔係世界邊有"跌"序? (唔識打~

我: 咁又係既  你岩~

聽完之後 我覺得 佢係唔係覺得 無腦既人就唔可以生存 ?

無腦洗死咩-.-"""  原來用獵人 戰士 聖騎的都是無腦同蠢....................

用術士法師 多少少招既職業  就係有腦 ..

我終於明白了咩係弱肉強食 ~

蠢人係魔獸世界 .. 什至真實世界  都會被人 淘汰 ~

大家記住 用d有腦的職業=.= ~ 希望版主唔好關題

真係覺得呢篇文有d "發人深省" !

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
bebe456 + 2 為獵人打氣 XD

查看全部評分

回復

我覺得術士是唔洗技術pk就好屈lo(例如放恐懼->dot->恐->暗影箭->死x)
次次咁樣俾術士屈我都去玩小只///
獵人就唔同= =起碼要用技術去補返pk既不足
回復 支持 反對

= =無錯...我次次見到術士都被人打到落花流水
回復 支持 反對

不過講真...咩職都有佢用途
你fd講話術士咁勁,
你不如直接同佢講話:以後打地下城或姐團體你唔好組其他職,只係組術士同法師呢d有腦職
睇下佢仲有冇咁多野講

評分

參與人數 1樂點 +1 收起 理由
bebe456 + 1 Point

查看全部評分

回復 支持 反對

首先你要改標題,因為你咁講,姐係你認同你自己無腦? No

魔獸世界相對係平衡方面的確比其他game做得好一D
但並唔代表佢就係有職業平衡論.

術士如果係你朋友想像中講到咁技術
又洗乜比人話佢無腦亂打都可以打死人? Just 係職業問題.

獵人,聖騎  戰士相對地真係有好大既劣勢,對於術面前講

但人地唔係依然有好多戰士,聖騎不斷去練技術打低佢眼前既敵人?

我相信呢D先叫做可敬可樂的

相對於你朋友既單純與無知,知而只看表面

我為佢感到悲哀~~~~

希望壇主身為術士勿筆戰  A_A
回復 支持 反對

其實唔好話d有技術o人先玩個d職
因為個職本身冇術咁勁要用技術去彌補番-.-"
不過我相信如果d人知道佢個名-.-
相信冇咩(蠢人)會同佢打副本-.-"
因為d聰明玩晒術士-.-"
回復 支持 反對

原帖由 bebe456 於 7-1-2008 09:19 發表
首先你要改標題,因為你咁講,姐係你認同你自己無腦? No

魔獸世界相對係平衡方面的確比其他game做得好一D
但並唔代表佢就係有職業平衡論.

術士如果係你朋友想像中講到咁技術
又洗乜比人話佢無腦亂打都可以打死 ...

佢成日同我講 : 魔獸世界不外乎現況 邊個最尾企得到起身 邊個就係勝利

勝利者先有資格呢個世界上生存! 你地戰士 埋到我身? 好笑!?

佢咁講~
回復 支持 反對

原帖由 qq987654321 於 7-1-2008 12:10 PM 發表
我覺得術士是唔洗技術pk就好屈lo(例如放恐懼->dot->恐->暗影箭->死x)

亳無疑問,術士的debuff真係好強,我的QS也領過了=0=

對了,bebe456,有啥職可贏SS?
回復 支持 反對

回復 8# 的帖子

圍摳                                            v
回復 支持 反對

原帖由 fai19922004 於 7-1-2008 20:06 發表

亳無疑問,術士的debuff真係好強,我的QS也領過了=0=

對了,bebe456,有啥職可贏SS?

術士?
求其搵個賊都嬴得到了......

好了,我是術士,但同時是個戰士,法師兼獵人(剛把戰士沖到上70,tbc兩個獵人60級早到達,借過朋友的70法玩了一排)
不過你朋友講到術士好似吃定獵人......話說獸王獵對術士還是有四成勝算的,恐不走的獵人術士可以做到甚麼?全身韌性裝可以叫你朋友回家修煉了
再說,術士的確招招重要啊,包括無腦吸血跟無腦暗影箭?
我開始期待他看到同級數的賊時的表情了
你朋友的說法簡直是侮辱了術士這技術性職業,難怪一直被叫bug跟imba,原來就是有這種人存在
叫你的朋友用你的獵人表演一次60級放四風箏惡魔、放雙冰跟單吃奴隸監獄給我看吧
他可以輕鬆全做到的我會信獵人是個腦殘職業
還有,他說遠程職業很多,麻煩叫佢列出所有純遠程物理攻擊職業的清單給我看,或是他的術愛丟魔棒?

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
bebe456 + 10 始終係壇主功力深厚 XDXDXD

查看全部評分

回復 支持 反對