打印 上一主題 下一主題
收起左側

魔法師/魔導士/神燈討論區

原帖由 ~☆E.T★~ 於 2007-4-9 22:51 發表

其實E招 唔駛話一定要中 有陣時 見到對手 向下面 你想攻擊佢 就咁衝落去 對手一埋你身就出到技 但係連用E招落地

對手衝埋黎就會破氣 中GE話又可以接電接摔...等等 所以1P1 都可以成日出  同埋你都講得 ...

我上次同my fd一隊同人玩2p2, 見過某人用過, 俾佢屈死埋, 對手一劍一法, d雷震係咁係上面落..
冇得走, 之後俾佢係咁摔......
回復 支持 反對

咁咪好好玩@_@  咁你咪企上d高ge地方lo  冇人叫你企向到比佢屈-333-
回復 支持 反對

大家可在呢度分享技術 會加分
回復 支持 反對

魔導3下gash技1最實際
回復 支持 反對

魔師---
摔 摔係魔師最主要ge攻擊技 雖然係甘 但做魔師捉人反而好過劍士捉人 
因為魔師可以定格捉 但係我想講 

----用白魔mp1再捉果d係白痴@@

基本上呢句唔係好同意-____-   打愛時出盾再摔很爽的說  =]

昨天才瘋狂喪盾摔15次一場@___@
回復 支持 反對

但係如果對方放技你冇得走@-@”
我寧願保命都唔想做d有危險性的事>v<
回復 支持 反對

雷震好似有無敵時間==
成日比魔屈
搞到比人禁哂魔
回復 支持 反對

睇下同邊個P姐   同魔/魔導P一定唔會出盾 =]

雷震係有1秒左右無敵 不過唔中會比人KO-___-
回復 支持 反對

原帖由 乂蘋果汁卍 於 2007-4-11 08:40 發表
魔師---
摔 摔係魔師最主要ge攻擊技 雖然係甘 但做魔師捉人反而好過劍士捉人 
因為魔師可以定格捉 但係我想講 

----用白魔mp1再捉果d係白痴@@

基本上呢句唔係好同意-____-   打愛時出 ...

係邊個話白mp1+摔係白痴架
果日我同汁玩白魔1摔摔到好high-___-
睇你有冇技術架姐,汁汁可><
↑運吉的(嗯)
回復 支持 反對

用盾唔係打魔的確好用 就算係會中 都只係會2.3技 你向後面 點扣都唔會多掛..

除非你食到正姐 如果係GE話 你冇開盾都一樣..

不過有樣野係開盾最衰GE地方 係你出技個陣 唔會有無敵時間 咁岩對手都出技GE 話 必死...

所以開盾係新手用 石化摔先係高手用  XD"

回復 支持 反對