收起左側

刀術討論區

我32lv  7xx攻(750↓)係咪好廢= =
東風、旋風 10層
刀術 14...係咪好屎>口<

已算是全力(5lv前4力2體)...刀係5lv+7*49,護腕係27*45....鞋廢衫廢頭都廢

係咪好廢呀...
回復 支持 反對

原帖由 肥人屈 於 2007-4-6 22:32 發表
我32lv  7xx攻(750↓)係咪好廢= =
東風、旋風 10層
刀術 14...係咪好屎>口<

已算是全力(5lv前4力2體)...刀係5lv+7*49,護腕係27*45....鞋廢衫廢頭都廢

係咪好廢呀...

睇埋你d.裝我就覺得真係好廢..~_~
刀唔好, 手又係一般, 唔係全力唔係問題(我都唔係), 但d.裝真係唔得
快d.換32裝la~ 刀都要換ar~ 29刀都靚都唔難, 33刀對你可以會貴左d., 一係買d.33+4*, 應該會平d.
因為你兩種招一齊升, 係爭d., 如果你而家單升左是旦一樣, 33lv會有一真, 35lv左右會有第二真
14刀ar...一般la~你唔係全力點高d. la~
回復 支持 反對

我想問28lv,壓過等.913~948,算係中等定低,thx
回復 支持 反對

原帖由 打機狂 於 2007-4-7 19:39 發表

睇埋你d.裝我就覺得真係好廢..~_~
刀唔好, 手又係一般, 唔係全力唔係問題(我都唔係), 但d.裝真係唔得
快d.換32裝la~ 刀都要換ar~ 29刀都靚都唔難, 33刀對你可以會貴左d., 一係買d.33+4*, 應該會平d.
因為 ...

我都知d裝廢,,不過岩岩重玩,,冇錢買靚裝
而家都諗住33lv前真左東風先
刀我諗住33lv先換/強把17+6刀...
而刀術...我會盡量升的了...

還有...開了金鐘才291防..是不是很離譜?
防加到13...

最後...我810血,1500護,501魔會不會又低了點?
回復 支持 反對

原帖由 sw6655666 於 2007-4-8 22:10 發表
我想問28lv,壓過等.913~948,算係中等定低,thx

算中中/中高ga la~ +油la~
一般刀手, 去到32前全力都會差唔多/破左千ga la攻, 咁所以你都好好ga la~

原帖由 肥人屈 於 2007-4-10 21:24 發表

我都知d裝廢,,不過岩岩重玩,,冇錢買靚裝
而家都諗住33lv前真左東風先
刀我諗住33lv先換/強把17+6刀...
而刀術...我會盡量升的了...

還有...開了金鐘才291防..是不是很離譜?
防加到13...

最後...我 ...

咁你+油la~ ^0^

係~好離譜, 衫已經係一個大問題, 我諗你金鐘都唔高, 得閒屈下佢la~
記得我32lv左右, 衫唔係靚(+2~+4), 都有4xx防.......

血同內算正常, 以刀手黎講...不過...我諗你都應該覺得好唔夠用了吧? 點高少少血同內被動la~
換衫要強血, 內力冇乜方法ga la~爆水la~

回復 支持 反對

我30lv 全力 8xx~9xx 攻 ok?
回復 支持 反對

原帖由 cvxb2807 於 2007-4-14 09:45 發表
我30lv 全力 8xx~9xx 攻 ok?

算偏低, 其實而家要平平地收d.中上 ge裝唔太難, 32lv時換一換裝攻應可破千, 當然la~刀術係要再點的
冇錢ge就唯有努力d.草下技點, 分配技點時要小心
回復 支持 反對

刀招東風高攻d定華山高攻d嫁??我感覺上差唔多.一時東高d一時華高d=.="
華山未真暈得一陣.人地好快醒.感覺上9層華山都唔及7層少林暈得耐.不過易暈過7層少林咁解..我兩招都用過但未真過..想問下大家真左既華山暈人時間大約幾耐(低lv過自己)暈率同暈既時間差少林或野球幾多??
回復 支持 反對

29lv刀槍雙修
1層東風1層旋風@@(岩岩玩雙修=.=")
9層鳥龍6層風馳無學金鐘
8層吐納
打坐8槍術13刀術5-.-防11強12組1木系5唔小心升左拳1= =
eq:精武帶綠字-.-
    防身勁裝+7強2x8血
    防身勁靴+1@@"
    29lv+5*46攻槍
    29lv+6*55攻刀
攻擊力:用槍:708-751
          用刀:713-7xx
防禦力:189-.-
係唔係個頭同隻鞋要買= =
同埋要壓等= =我唔想壓><

回復 支持 反對

原帖由 benbbvv 於 2007-4-15 20:37 發表
29lv刀槍雙修
1層東風1層旋風@@(岩岩玩雙修=.=")
9層鳥龍6層風馳無學金鐘
8層吐納
打坐8槍術13刀術5-.-防11強12組1木系5唔小心升左拳1= =
eq:精武帶綠字-.-
    防身勁裝+7強2x8血
    防身勁靴+1@@"
  ...

建議你唔好而家雙修住, 除非你已有壓等ge覺悟...(可惜你冇...)
首先你一真都冇, 如果你唔打算升lv咁就冇問題, 如果唔係你升上去冇招真升lv會好冇效率, 即係:廢
太低lv去雙修會吐血, 除非你有其他地方ge金錢support, 唔係你會破產, 另外跌出黎d. eq價錢唔高, 所以又冇錢又悶的(如果你想有多d.真技而壓等的情況)

另外...點解唔學金鐘? 唔學你唔洗玩ga la wo~ 而且你係咪冇學破魂? 咁就更加唔洗玩
要知道...防低冇裝要靠"秒", 打36lv怪9xx攻左右+真技都重可以秒殺怪唔用破魂, 但再到高d.lv, 冇破魂係秒唔到怪, 即係你會升得好冇效率... 防又低又秒唔到, 死重多過升lv, 根本好難玩落去, 你最好快d.去學返金鐘, 破魂都重可以草下錢去買

頭同鞋係200%要換, 其實你件衫都要換, 其實d.裝好衰ga~就算32lv+4衫 = 36lv+3衫 ge防, 入面加ge血, 護, 內都唔係一樣ga...點都係高lv果件+多d. ga~咁所以...如果你係全力, 你唔覺d.內力好少ga 咩= =?

如果你想早d.有真技咪壓law, 想要技點可以練d.打王ga ma~咁咪唔洗壓law
回復 支持 反對