收起左側

刀術討論區

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 打機狂 於 2007-4-15 21:17 發表

建議你唔好而家雙修住, 除非你已有壓等ge覺悟...(可惜你冇...)
首先你一真都冇, 如果你唔打算升lv咁就冇問題, 如果唔係你升上去冇招真升lv會好冇效率, 即係:廢
太低lv去雙修會吐血, 除非你有其他地方ge ...

我好有點@@
仲有~我爆水升= =
唔覺內力少= =
回復 支持 反對

原帖由 benbbvv 於 2007-4-16 17:11 發表

我好有點@@
仲有~我爆水升= =
唔覺內力少= =

咁神奇唔覺內力少?! 我有78x 內都覺得好少wo.....(東風要144mp + 破魂90mp) 爆水爆到我傻左

不過你用烏龍都應該唔會用得太多, 升刀技就應該會覺d.水好似倒水咁一陣冇晒~
回復 支持 反對

原帖由 打機狂 於 2007-4-18 01:11 發表

咁神奇唔覺內力少?! 我有78x 內都覺得好少wo.....(東風要144mp + 破魂90mp) 爆水爆到我傻左

不過你用烏龍都應該唔會用得太多, 升刀技就應該會覺d.水好似倒水咁一陣冇晒~

我得400內力@@
不過真係唔係幾覺少內= =
鳥龍用得果83同埋風馳用60-.-
回復 支持 反對

我E+30lv 先得84X~85X攻 低唔低??
回復 支持 反對

刀槍雙修~升lv係唔係易過刀??
回復 支持 反對

我30lv冇壓等874~907,仲洗唔洗再加攻嫁thx
回復 支持 反對

打機狂~~~
我已經買左防狼甲+5*214血同埋個107防防狼頭
鞋要收點樣既鞋??
(而家岩岩30lv,等緊32lv著哂佢)
回復 支持 反對

早,又是我了...
經過一段時間...還是像上次般廢
不過頭換了,防白頭+3(+51)共108防,開金鐘後400防,正常了嗎?
然後過1~2日就能購買防白甲+4以上強過的,
而且鞋方面也有朋友免費幫忙了^^<<大約+3追15力左右
這方面都比較OK了吧
再之後快儲好100逆根了,可以把17+6刀去強了(應該有110攻以上的)
最後令我最擔心的還是護腕和技點方面...(護腕仍只追45...技點和上次的沒什麼大分別,因為學了分解...)
而在這期間,東風到了10層81%,旋風10層95%,還是不知先真那一招= =

最近幫主又強迫幫員升等了...6月前升不到36等便ban,到底升技還是升lv好(幫主是我同學,因此他不斷叫我升等,但我又想升技...)

望高手們能為我解答

回復 支持 反對

原帖由 31574761 於 2007-4-19 21:33 發表
我E+30lv 先得84X~85X攻 低唔低??

算~但可到33換刀 同手, 問題唔算大

原帖由 kennest 於 2007-4-20 14:16 發表
刀槍雙修~升lv係唔係易過刀??

如果單以用槍ge烏龍升, 36lv左右同之前都係好好升, 因為圍技打得快, 另外如果夠攻, 真烏龍要秒4x lv怪亦唔係難事
但再高d., 基本上都要靠破魂再秒怪, 咁所以到時用單技會快d.同冇咁易死
當然la~如果你圍技都有本事秒到高lv怪, 咁就另作別論(秒到先算la.....)

原帖由 sw6655666 於 2007-4-21 21:13 發表
我30lv冇壓等874~907,仲洗唔洗再加攻嫁thx

攻冇人會嫌低, 只不過早d.加可能會好過遲d.加(早d.秒怪ma....~_~)
但如果你有其他野想加左先亦可, 攻唔一定係首選

原帖由 benbbvv 於 2007-4-22 19:24 發表
打機狂~~~
我已經買左防狼甲+5*214血同埋個107防防狼頭
鞋要收點樣既鞋??
(而家岩岩30lv,等緊32lv著哂佢)

鞋方面建議收對+5up * 20力up 鞋, 相當好著(又唔係好貴呢...), 因為到左36lv對鞋貴又貴過人, 又唔係話特別好, 你lee對收得好有排用ar~

原帖由 肥人屈 於 2007-4-23 21:57 發表
早,又是我了...
經過一段時間...還是像上次般廢
不過頭換了,防白頭+3(+51)共108防,開金鐘後400防,正常了嗎?
然後過1~2日就能購買防白甲+4以上強過的,
而且鞋方面也有朋友免費幫忙了^^

我唔記得左你幾lv...唔好意思@@
不過都可以答下ge....

400防黎講都真係幾低, 如果你係2x級我都覺ok~3xlv真係要想辦法升到上500以上...
但基於你所用ge裝都唔係特別話好, 咁所以請你係金鐘同防術方面落手...(但如果你發現升lv ge時候整你唔死, 都唔洗咁急去+防...)

鞋最好強過18, 唔係你都係草下錢遲d.換左佢

其實護手方面要隻33*50都係好平, 玩下手平過你買件32+5衫=_="(重要係未強)

技點可以慢慢草, 唔想壓等可以去打下王, 兩樣都唔想就一切隨緣la~到之後技點會易草(因為lv難升左...)

升邊招都冇乜所謂, 你平日多用邊招升lv就升左果招先law~反正兩招升ge速度一樣(11層時)

咁係咪唔升lv冇朋友做先~ 你大可以出左會升晒你d.技再一次過衝等ga~同時咪又可以有技同有lv law~最緊要你自己想點

回復 支持 反對