打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 國服國服有冇人仲玩緊?

唔知仲有冇人睇呢個POST !?

幾年前打開港服 已經得返小貓3 4隻 好懷念以前好多人一齊玩果時
一齊刷副本做任  得閒一齊升下LV  開住SKYPE一齊吹水
就算企下城同班FD吹下水時間都過得好快
依家....唉!! ~_~

我之前都轉左去玩國服 特登收隻AC玩下 刷野組人唔洗等 長時間都多人
(然後都冇咩時間玩 , 唔記得左個AC了 )
近排好不容易裝返國服 其間又驗證乜乜乜好多野搞 .
本身收隻AC玩係想玩 獨步SER , 但奈何收隻AC 都好麻煩 ..

又試過係暢易閣度收 但收唔到 依家TAOBAO一定要你驗證張銀行卡先買到野 ( 好似係 )
最終我成功收左隻AC玩 (我上5173搵)
5173 其實都幾好 (個人認為) 唔怕比人呃 你比左錢之後個客服會幫你搞掂哂D野
然後會QQ聯絡你 比資料
其間要你綁定國內手機number ,  長達12 小時 , 解左就比AC , 先再正式收你錢 .

不過我依家玩緊個SER係天外 (自己玩的)
就算仲有HK人玩應該都係獨步SER啦 !?

回復

5173並不是安全的
你交易後,如遇到不良賣家一樣可以找回。
賣家只要用本人身份證上官網填被盜單就可以找回。
總括而言,買號就去暢易閣。
PS如果經常玩國服就帶埋回鄉證同身份證去羅湖揾間銀行開戶啦。
咁就可以驗證支付寶,以後買點充值就好方便。
回復 支持 反對

暢閣會比較好。獨步玩家路過...
回復 支持 反對

我想問依加係咪多吾多港人挽國服?
回復 支持 反對