查看: 6429|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 南服最新戰報

經歷星期4(1月21日)大戰後
雙方各自休養生息
直至星期6(1月23日)
八皇爭鼎活動
天龍王者與惡魔小隊於活動中相遇
惡魔小隊30人出戰 天龍王者17人出戰
天龍王者三大主力(墨冰,輕歌,頭b)沒有到場
只得一隻2級寶石評分天龍
可以話獨力難支
惡魔小隊憑住人數上 同實力上的差距 輕鬆拿下勝利
當晚沒有任何大型戰事

星期日(1月24日)
問鼎天下活動開始
決賽是愛●弒殺對惡魔小隊
愛●弒殺成員:2隻67石丐幫,1隻67石天山,1隻67石天龍,1隻7石武當,1隻67石峨眉
惡魔小隊成員:1隻6石天山,1隻67石天山,1隻67石天龍,1隻6石武當,1隻7石少林,1隻67石峨眉
最後比分為1257對192
由愛●弒殺勝出
活動過後 E~LESS中2個幫會立即燒天龍王者幫
E~LESS組團19人於玄武島等候
愛●弒殺同天龍王者聯軍2X人 馬上進軍玄武島
同時愛●弒殺都燒惡魔小隊幫
於人數差距下愛●弒殺同天龍王者聯軍輕易勝出

E~LESS決定重整旗鼓1團30人 1團1X人在鏡湖東海混江龍位置防守
此時愛●弒殺同天龍王者聯軍已達至30人於慕容山莊出鏡湖進攻
此戰大戰20分鐘左右 雙方各有死傷 最後由愛●弒殺天龍王者聯軍勝利

E~LESS雖然戰敗但很快重整旗鼓 再進攻鏡湖
雙方人數上無太大變化
但E~LESS改變戰術兩面夾擊
此乃出奇制勝之法
戰術都得到成效 成功攻破愛●弒殺天龍王者聯軍防守

戰敗後愛●弒殺天龍王者聯軍再於慕容山莊出發
大戰再次展開
聯軍強攻下 E~LESS在派人於後方特襲
可惜未見成效
加上聯軍中 愛●弒殺的近攻團隊 實力較強橫
最後失守於鏡湖

E~LESS經歷兩戰失敗後
決定仿照聯軍進攻方式 於慕容山莊出發
初期雙方直接交峰
但E~LESS感覺乏力 轉移陣地至東海混江龍陣地
聯軍馬上追擊
最終E~LESS再度戰敗

愛●弒殺天龍王者聯軍5戰過後都決定休息
此夜再無戰事
最後結果
愛●弒殺天龍王者聯軍 VS E~LESS
               4              :        1
回復

惡小天外天兩勝天龍王, 唔出戰報?
回復 支持 反對

打赢先有战报是常识吧,输左要粒水
反正dd几时都话我地一队人灭你一个废帮
回復 支持 反對

咁佢個ac名點解唔叫天龍王記者
回復 支持 反對

打赢先有战报是常识吧,输左要粒水
反正dd几时都话我地一队人灭你一个废帮 ...
天龍王打手 發表於 2-2-2016 23:01

你地死撚哂唔係想話自己冇死
自己冇死麻?
Dd..dd我真係唔撚知邊個係dd
雞欣我就知
回復 支持 反對

其實記者要持平
回復 支持 反對

南SER真系好熱閙
回復 支持 反對

搞到我都想收番隻AC挽
回復 支持 反對

回復 8# mbmrhapid8e8

游戲變晒質,仲有咩好玩,應該轉玩下其他game
回復 支持 反對

依家仲有30幾人vs 30幾人的打交嗎?
回復 支持 反對