查看: 18399|回復: 31
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 長政: 潛能真丹我有建議/意見

gm:
之前因為出左潛能真丹冇上限食
即使可以升上7/8級屬攻石都敵不過對方食左30-40粒真丹的血量
仲有d百幾2百萬血
故此好多玩家流失 回流玩家都會卻步

我有1建議:
我見大部份玩家食真丹大概30粒
如果而家將每個角色上限設30-40粒
已經食超過30-40粒的玩家不用取消 但也不可以再食
而潛能真丹獲得方法就是一些特別的活動 或抽幸福轉盤
同樣靜心草是綁定  真丹為不綁定

使各玩家/角色 在同1石級可以得到平衡

唔知大家同唔同意
單選投票, 共有 29 人參與投票
79.31% (23)
20.69% (6)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

不同意。
首先,以北服為例,食30粒丹以上不少。
第2,依你之見,有人若有$,但因遲起步,永遠無機會200m血?
第3,誰人有資格講平等?
回復

大陸限食2粒  香港無限死
回復

我諗真丹存在左咁耐,而家點整都唔會變反平衡
回復

不同意。
首先,以北服為例,食30粒丹以上不少。
第2,依你之見,有人若有$,但因遲起步,永遠無機會200m血 ...
梁山伯! 發表於 1-7-2013 23:15

不知你講野定書寫有障外証 真糸有D難理解你想表達D咩 完全好似唔明人地標題及內容想點 而你反人地理由 算我低智慧 讀了多次 都糸唔明
回復

不知你講野定書寫有障外証 真糸有D難理解你想表達D咩 完全好似唔明人地標題及內容想點 而你反人地理 ...
bbqq222 發表於 2-7-2013 01:36

其實他們這撮未來社會棟樑的言行, 不難了解...兼且亦灌徹他們一向的宗旨...

就是: 為了反對而反對...so sad
回復

其實你search番長政出過既post 會發現其實官方都承認真丹係有問題 而且問過玩家意見
個人覺得  gm係有可能會重設真丹上限 特別係gameone好有可能交番代理權比久遊前 或者係出天龍3可以集唔同服既玩家係同一個地方打交果個資料片前  佢地係有權咁做 至於賠償...gameone出手唔方高

講番正題
我覺得上限再調高d 50粒左右
然後50粒之後回收 再賠償
咁會公平少少
如果你食左遠超30粒既人
咪成為呢隻game永遠既王者?
個個冇人敢得罪佢囉咁味

不過如果再開抽真丹時 樓主限制舊人唔比食絕對係work
不過 講咁多廢話都係冇用
都係果句
gameone錢已袋 真係理撚得你死
幾時真係見佢聽過民意架
佢話就話有問題
講就講唔關佢地事煮到埋黎照食
但點解上年動漫又拎真丹做賣點?
啲卡又係開發商印?揾鬼信
好明顯 錢送到埋黎緊係照袋左先
回復

使各玩家/角色 在同1石級可以得到平衡???
其實你地有冇諗過有D門派糸用來秒人??
如果個個人條血多左 對玩家來講唔一定糸好事
已經
顛覆左成隻GAME 到時峨嵋萬歲
回復

1打1打食丹ec根本冇得打   一下已經回哂   未仙丹都仲夠打     要圍先會死
回復

其實你search番長政出過既post 會發現其實官方都承認真丹係有問題 而且問過玩家意見
yuncash 發表於 2-7-2013 03:10

錯又唔認認又唔改
.
.
.
等睇下一句
改又改錯
回復