打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 【新】天龍八部吹水區(吹水按此進入)

有時見d土豪放ac 個價,仲更加嚇人.投資百幾萬,最尾可能只係值當中百分之十左右既價錢. 如果地府係通脹到勁離譜既地方,咁天龍真係通縮既世界
回復 支持 反對

回復  浩B

我刷野打大交都好小lag, 有時會突然停幾秒,但好快冇事
浪跡天涯002 發表於 5-5-2015 08:02

最近重返龍之谷.. 睇嚟唔會咁快回來天龍呢個坑住..
回復 支持 反對

有時見d土豪放ac 個價,仲更加嚇人.投資百幾萬,最尾可能只係值當中百分之十左右既價錢. 如果地府 ...
x劍魂x 發表於 5-5-2015 11:23

我覺得收得番十分一算多...以土豪級AC黎講

平民AC可能相對回收多少少
回復 支持 反對

好想去玩啊,可是還未夠錢砌新電腦……家中的mac mini拿來打機會過熱的

未決定要否買ac呢,其實也就志在去吹水刷副本,就算買應該也只是揀個便宜的掛著吧~
回復 支持 反對

好想去玩啊,可是還未夠錢砌新電腦……家中的mac mini拿來打機會過熱的

未決定要否買ac呢,其實也就志在去 ...
榤奇 發表於 6-5-2015 23:37

我都有啲心郁, 見到你地都話玩!
回復 支持 反對

未決定要否買ac呢,其實也就志在去 ...
榤奇 發表於 6-5-2015 23:37

買AC都抵既 一千幾百1隻34石 特別糸國服34石已經算中等水平

我自己港服4石都玩得好開心 哈哈 其實最緊要有人一齊玩
回復 支持 反對

諸位,我忍不住用筆記本下載了國服玩,找回以前的帳號。所以不用重新註冊~
暫時沒錢買帳號,先創個新角玩玩xd熟習一下

ゼロサウンド
copy & paste吧(其實遲早也會買個號)

順便打聽下哦,國服那邊買什麼號比較好?你們都幾石的?
回復 支持 反對

我都有啲心郁, 見到你地都話玩!
浩B 發表於 7-5-2015 03:28

呵~一起玩吧~其實也不是要長駐或者什麼,只是想去回味一下那種感覺而已xd
應該會買個號吧。。。練一個超花時間的Orz
回復 支持 反對

回復 857# 榤奇

這邊一般的全4石號其實幾百至一千多左右都已經有成交,好像還比當年的港服便宜

奇奇有空可以上CYG看看的,那邊就像這裡的交易區一樣,只要有人放號就會在那邊放
回復 支持 反對

回復  榤奇

這邊一般的全4石號其實幾百至一千多左右都已經有成交,好像還比當年的港服便宜

奇奇有空 ...
浪跡天涯002 發表於 7-5-2015 19:33

哦,你們都幾石的?正在考慮玩4還是5,門派方面也在考量中。。太久沒玩了,新花樣不少,也許會影響到門派優劣也是說不準
回復 支持 反對