打印 上一主題 下一主題
收起左側

動漫皇朝:上「樂」古的快活

關閉 [複製鏈接]
每個黎拜都有指定動作
就係追動畫
火影&seed
以前有家教果時都係狂追
可惜依加完左...
動漫帶比我一段放鬆嘅時間
所以星期五夜晚最正

評分

參與人數 1樂點 +100 收起 理由
godoslaw + 100

查看全部評分

回復 支持 反對

每個黎拜都有指定動作
就係追動畫
火影&seed
以前有家教果時都係狂追
可惜依加完左...
動漫帶比我一段放鬆 ...
呀楊 發表於 9-9-2012 14:14

家教漫畫未完
等佢出番動畫吧
回復 支持 反對

家教漫畫未完
等佢出番動畫吧
godoslaw 發表於 9-9-2012 03:31 PM

動畫等咁耐都唔出...
   漫畫頌未追得上?
   定諗住拖耐啲先播?
回復 支持 反對

動畫等咁耐都唔出...
   漫畫頌未追得上?
   定諗住拖耐啲先播?
呀楊 發表於 9-9-2012 16:12

天野明 10月有新番
我諗過多半年啦
回復 支持 反對

我自己最鐘意睇D熱血既動漫,好似火影,op果D
其實呢D我開頭都係追開動畫,不過就次次都會想知會點發展走去睇漫畫
睇完既後果就係知道晒D野,冇晒睇動畫既意欲之後就冇再睇動畫
e家睇左咁多,套套都係咁
其實睇漫畫睇得耐真係好悶...1星期1集咁追都好D,不過係一次過追番晒就真係咪搞我...
因為咁,我冇再睇死神了(我本身係睇到打完藍染)

評分

☆leunghotung★ + 100 我也是個每星期也追貼動畫的人w ...

查看全部評分

回復 支持 反對

最正既緊係睇D動畫睇到唔想訓
試過由朝睇到晚 一口氣煲左套op 5X集..
個陣時都唔知點解,愈睇愈精神
連平日鐘意打機既我都可以放棄唔玩任何online game 成個星期

而家當然無之前咁瘋狂,因為已經煲哂好幾套動畫,
每星期等佢出一集間中回味下都幾好

評分

godoslaw + 100 一日5x集 同我有得揮

查看全部評分

回復 支持 反對

慣常動作都係果D 等出漫畫 動畫 (例如 海賊王 妖精的尾巴  果d連載性ge漫畫)
鐘意果D動漫or漫畫 可以由朝到晚狂煲都唔會覺得攰 好似龍珠咁 成套都好長下 主要都係比佢d劇情咁吸引先有心情係咁追落去
不過 依家d動畫 唔係就係咁拖時間 一係就好快完 or 爛尾
依家黎講 我覺得妖精尾巴幾好睇

評分

godoslaw + 100 睇埋死神/火影吧

查看全部評分

回復 支持 反對

本神由初中開始睇動漫睇到黎大學~
起初只睇Gundam,龍珠D舊野
後來也類型都睇, (主要睇囡囡~拖
毎番越睇越多,睇新番已經成為了習慣
動漫可以幫我解悶解壓~
當你專注投入去睇時,你會自然地代入那邊的世界
暫忘三次元的現實,尋找現實不可能發生的發展 (開後宮~拖
同主角經歴各種故事同成長
睇咁多動漫,就好似過活了好多次人生

評分

godoslaw + 100 睇gundam is good start@@ 不過我唔睇後宮 ...

查看全部評分

回復 支持 反對

一開始睇既動漫係妖尾..fd叫我睇先睇
睇左10幾集覺得好好睇,竟然一口氣睇晒出左既集數
連功課都唔記得做
後來pps停左妖尾..周圍搵
而家火影op咩都睇過..
每個星期六指定動作用3hr以上睇

評分

godoslaw + 100 我現在系星期日一次過睇晒未睇既動畫 ...

查看全部評分

回復 支持 反對

初頭睇動漫係睇gundam既<<指既係seed個時覺得幾好睇
而家睇返0079同埋Z個D覺得SEED唔多好睇
之後開始睇星矢
天馬流星拳上腦
呢排就睇妖尾同埋CODE geass
反而冇睇OP同火影

評分

godoslaw + 100 舊gundam冇乜興趣追番晒

查看全部評分

回復 支持 反對