查看: 34548|回復: 297
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 5lv家族 ↗*星★兔兔↘ 現正招生!

恭喜本族已完成第5次家族開樹活動!!!!!                 
                            5LV家族
  ↗*星★兔兔↘               

家族: 邪惡家族

大佬>w<  :  *春春*   

副族

排名不分先後~

<--老臣子  

完成130f夢想a_a

本族黑名單為 琉璃乂月 一人,此人於本族生事不停,已生事即日被踢除,并對該人進行永遠封殺
族規 :  言出必行
              免惹事生非
                 免斤斤計較
                     免洗頻,粗口

注: 本人為 SteRy_Q。偉LCW 雙刀第一手 現全面展開回收本ac 請現手若有興趣人士請聯絡本人詳談
彩島:楓殘卍夜月 msn: wailovedan22@hotmail。com thx!!

回覆係有品的讀者,更新係樓主的責任

現正公開招生!!!    25lv上 有品 常on 做家任 吹水
                                  免費帶族員過副,帶升 快d入啦 唔好等啦

* 161神射 楓殘卍夜月
長帶水1/收費水族
長代1~40,
GAME 密 楓殘卍夜月

本族活動第二彈 將於25/6 下午1點~6點期間舉行 意多多支持!!(已完)

新手作品~~~

回復

推推推推推推推推推=] =D
回復 支持 反對

激嬲我老婆吉他的冇品人士 : 絲的羽毛<--炎都吾係好衰姐..吾洗咁話佢牙-______-
回復 支持 反對

冇法 佢激嬲了我唔敢激嬲既人
回復 支持 反對

嘻 推一推 多多支持!
回復 支持 反對

-________-點激法
又1樂點A_A
回復 支持 反對

推一推~~~~~~~~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

推!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

打劫~~~~~
回復 支持 反對

嘻>w< sasa又想打劫什麼嗎
回復 支持 反對