打印 上一主題 下一主題
收起左側

****夢之領域!****---****神之領域****

為什麼 fb 各大論壇基本上每個人都係度鬧緊gc改革手法
而gc也沒理會過玩家們的心聲!  (不是留了商城而舖路吧!)
聖職復活cd竟然變成30min
4/16 研討會特點??機械式回應?call警察清埸
為博舊玩家宣傳 主題為({原汁原味)}  ------  咁都打得出黎!!
充滿快感既混水去左邊  ??game setting set留左???
日夜拼命追求獲得機率低 既 技能書  變成技能樹 (商城技能點數卷??)
單擊自動打怪功能 (成為外掛目標 或是 另有內情)
外掛因素轉變為幣商目標

重有好多好多 不能詳盡

大家醒覺吧!!!為左我地心目中既神之領域繼續尋找新代理商延續希望吧!!
種種因素 絕對可以令人聯想 商店到底係度賣緊咩 !!!
係度講句  令人充滿希望既遊戲  卻變成一個非常令人失望既遊戲
請大家醒覺吧

我地都為理想前進吧 難道大家甘心做一個任由擺佈既玩家嗎
為了被某代理團隊控制自己內心既欲望 而唔去尋求得到解脫嗎
我自己也會對我心目中既神之領域去作出努力 但單單靠一個人的努力總是有限的
我會繼續聯絡各個有潛質既代理商 去為我地既神領舖路  
絕對唔可以比為求暴利而完全不理會玩家心聲既代理商再代理
回復

等OB才說吧
到現在為止只有失望是真的 但是我想等OB出來以後再決定
如果OB出來了 又像你說那樣
那我都不會玩了 像你一樣 找其他的代理
回復 支持 反對

雖然我冇玩過重生o既"神領" 但依家始終係測試中....不過咁多玩過測試都有咁多批評....我真係由希望變為失望.....不過只有等正式公測先可以作決定 我地只有"等"
回復 支持 反對

人生有幾多個7年?
回復 支持 反對