打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 可恥既唔止橘子,仲有一班真無玩定假無玩既玩家

6版送斗,仲有好多送法 你唔想要斗又可以要2粒冥

睇番港版成年前果次送閃

就係果班唔玩既人係到呀之呀左咁話乜駛左咁多乜乜唔公平就咁回左佢

呢班人先係最可恥

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3760835&extra=page%3D23
講得幾好既人
回復

佢第一手無玩好耐啦
回復 支持 反對

-=-做咩無啦啦拎我個PO黎講..
回復 支持 反對

如果好好地 每個人上線夠一定時間都有的話 又沒bug (上次送豪 小號沒on過都拿到)我相信除了有$$人之外(那些密文對他們沒用)  沒人會反對
回復 支持 反對

隻game  送多d 野先多人玩架  
回復 支持 反對

你無病呀麻??無啦啦話乜春野可恥,痴線!!!!!!!!!!明搵架吵=,=不公平就回,好正常,不是嗎??
換了是你,用了一千元買了一個物件,然後別人用一百元就可以買到,你能說是不公平嗎??加上,似乎收放bug閃是你地呢班無錢買既人吧,係你地自己搞到咁吧,如果唔係你地自己唔守規則,我地有何必要這樣說??事實上,我不認為他送閃有錯,錯的是你們,明明是沒錢玩赤壁,何以這樣做??笑了...不公平本是由你們自己搞到咁,你地無錢玩可以怪人??呢個世界本身就沒有不勞而獲,只是你自己妄想能夠如此而已,加上用得多錢玩既人係分身係機會明顯較小,沒有人能否認,所以先送閃予他們,很公平吧??是你自己有問題,別說cb有問題,自我檢討吧
ps白話文和口話夾雜,別怪我
回復 支持 反對

各位可以冷靜討論,畢竟事情已過去,誰對誰錯也沒差吧!

再者送閃活動官方純熟好意,而事前並沒有Test error的確是明顯的問題。
回復 支持 反對

回復 6# ericcheungxx

對,沒用錢玩就是弱一點啦

不用花錢就想弄強是 "又想馬兒好,又想馬兒不吃草"
回復 支持 反對