查看: 68867|回復: 214
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[代升] 【EX】+升機專門店-重新開張!超級優惠升機全港最快

====【EX】專門店-不成功不收費====

歡迎找我升EX。超級優惠升機全港最快。。價錢公道

店長:亞待蘭提斯直接加我MSN:trevoron69@hotmail.com )

<<有大量S機EX!EX共8x台左右(真實數量秘密)

是港服最多EX!!!

店員:屈臣氏蒸餾水、維他滴餾水

暫時服務:

升機體經:
15000機體經驗值      150GO點
36000機體經驗值      350GO點
48000機體經驗值      450GO點

OC價目表
S機:
OC5-6 350GO點
AR/A/AS機
OC5-6 250GO點
B/BR/BS
OC5-6 250GO點
C/CU/CR/CS

OC5-6 150GO點

過大師級任務:
3800m/150I-go(極速完成)

刷圖服務 :

指渣/鐵人高機動型(2選1):150go

馬渣/斬J渣/馬蟹/布勒改/鐵人桃子/指揮格
(6選1):350go
(6選2):350+150+150go

(6選3):350+250+250go
(6選4):450+350+350go
(6選5):450+350+250+250go
(6選6):450+450+450+150go
(可能送指渣/鐵人高機動型)

馬渣/斬J渣/馬蟹/布勒改/鐵人桃子/指揮格(6選1)
                  +
           指渣/鐵人高機動型(2選1)
                250+150 GO

必刷組合優惠~

馬渣:250GO+斬J渣:250GO+指渣:送~

*請自備足夠防爆卡,若防爆卡不夠會停止升機*

只要你升滿要EX的機就能給我EX^^

只能EX1台!!

1.若你提供一台給我EX一台成功率30%
2.若你提供二台給我EX一台成功率40%
3.若你提供三台給我EX一台成功率50%
4.若你提供四台給我EX一台成功率60%

5.若你提供五台給我EX一台成功率70%
6.若你提供六台給我EX一台成功率80%
7.若你提供七台給我EX一台成功率90%
8.若你提供八台給我EX一台成功率100%

無論如何..成功才收費!!!
(你升滿經再給我成功才收費)

(暫時關閉EX服務  開放時間另行通知)

\看你自已決定啦比幾多架我EX...幫你EX一台就150i-go 260個道具

聯絡方法:店長MSN:trevoron69@hotmail.com +我msn後請表明遊戲id,不注明遊戲id者將刪好友!!謝

(請匆在M群公佈自己帳號,以免發生事情!!)

以下係客人紀錄: 太多不能盡錄。。一日幾部.......已幫人EX過百部!!

我ID:badbad 肥提暫時幫我ex左cr9

第一部已經ex 雖然得30%
唔錯唔錯
幫推~~~~~~~
kplO32g7 發表於 9-8-2010 22:17

真係超多謝樓主....幫我ex左多3...真係好勁呀!!
估唔到比少少m 就可以有多部ex機....
我game名: XeRoLL ...
◎古仔§ 發表於 10-8-2010 00:55

多謝樓主幫我ex左蜜娜呀,依家我有好多部ex機,樓主末問店之前,已幫我ex左好多架
*EX成功率高,,,,大家唔黎呢 ...
您好嗎 發表於 10-8-2010 13:59
我的密那ex成功了   全靠肥提大哥@_@
shingown囧 發表於 13-8-2010 11:31

由於成功個案過多。。不能盡錄~~~~~~~~~~~~~~

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

冇聯絡方法/.\
回復 支持 反對

我PM左你
回復 支持 反對

回復 2# miles123

已更新聯絡方法!!
回復 支持 反對

回復 4# rugby愛好者

想要你的MSN~這樣跟你聯絡會方便點
回復 支持 反對

回復 5# miles123

店長MSN:trevoron69@hotmail.com +我msn後請表明遊戲id,不注明遊戲id者將刪好友!!
回復 支持 反對

已pm ~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

可以指定哪台EX?
回復 支持 反對

提子0.0
hi a_a
回復 支持 反對

回復 8# owem1994

由於機率不定..若果客人有轉經膠..可以增加機率!!
都可以只EX一架
回復 支持 反對