打印 上一主題 下一主題
收起左側

白色z34強勢登場!150/架~限量發售!最後3架!

關閉 [複製鏈接]
白色z34強勢登場!150/架~限量發售!最後3架!
欲購從速!

第1張120(送ss3 e3底1張)[已售]
第2張130蚊[已售]
第3張140蚊[已售]
第4-10張150蚊[尚餘3張]
白色底色
19/99話故事(過卡後打埋最後果話就空心825,有咪表)
114鬼120幣
交易前需要付一半定金,交貨日期為7-10日,可現場過卡
交易地點請參閱下面
另設代打46-64鬼服務,請參閱下面
======================================================
全城熱賣!不容忽視@0@
以下所有車售價為:
愈多愈平!
條件只係要自備廢車卡~
無廢車卡都唔緊要~pm我傾傾=]

賣:
改名sss 89xx星 紅e8 60蚊==>40蚊==>30
改名ss3 2m9星 黑r32 60蚊==>40蚊==>30
改名ss2 3m星 黑r32 60蚊==>40蚊==>30
改名ss2 5千星 紅e9 60蚊==>40蚊==>30
改名sss 1m星 白gc8 60蚊==>40蚊==>30
改名ss3 6k星 紅e3 60蚊==>40蚊==>30
改名ss9 22xx星 黑gdb-f 60蚊==>40蚊==>30
改名sss 1m星 紅e9 60蚊==>40蚊==>30
改名ss1 1m星 gdb-c 60蚊==>40蚊==>30
改名sss 1m2星 白e8 60蚊==>40蚊==>30
改名s8 8191星 黑r32 300m公里 40蚊==>20
PS:價格唔o岩心水?pm我傾傾啦=]

以上既卡可換ss2R34底卡,有意請PM

另新設代客爆鬼,2開2計,10蚊車檢,可特快起貨~!pm我傾傾

有意請pm

交易可於西鐵沿線,荃灣沿線
其他地方可於pm查詢
msn:wmmtdemon@hotmail.com
回復

回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對