查看: 50393|回復: 997
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[代升] █████最平重開█████前20位150GO卡可代練7萬機經

關閉 [複製鏈接]

最平代練

本貼有三大樂古SD交易區之最:一、點擊次數之最(達到3,3萬次)
                                           二、代升貼回覆頁面之最(達到100頁)
                                           三、夠老,本貼系2010年3月就開佐哩張貼了

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
我地仲可以提供國服,台服,韓服的服務(需要的顧客請加MSN联系)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
聯繫方法:

加MSN:jayjustin123@hotmail.com

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
交易方法:1,先點後幫,可以比I-GO卡/GO卡/久游卡
              2,送禮物(送禮物方面收的價錢要加多2000M,建議最好比點卡,但GAMEONE每月都出好多充值送機活動,所以用不曬M數又想穩代練的顧客可以穩我地)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
重新開店的最大優惠:從9月7號起,作為本店回歸,新老顧客都可以獲得以下代練優惠(限前20位):
1,150GO卡可代練6萬機體經驗!!!!(絕對不容錯過)
2,150GO卡幫打7萬G幣

#1:每月優惠
#2:升機體/升OC相關(本店主打,最快,最平
#3:刷图、過任                                   

#4:合成機體,打G幣,代抽,打人經,打場數(常規服務)                     
#5:賣OC6方法,EX方法,抽幸運扭蛋方法和與SD高達相關的任何問題都可以諮詢!(新增服務)
#6:買家好評

回復

#2:升機體/升OC相關(本店主打,全樂古最快,最平

-------------------------------------------------------------
1,
S機 新手到OC2                  收150GO卡/I-GO卡
A機 新手到OC3                  收150GO卡/I-GO卡
2部B機  新手到OC1            收150GO卡/I-GO卡   
3部C機  新手到OC1            收150GO卡/I-GO卡(單數的B/C機不接)

2,升OC服務(OC系任務升的)
S機:OC1——OC5              收150

OC5——OC6            收150
A機:OC1——OC5             收150
          OC5——OC6            收150
B/C機:OC1——OC6         收250

回復 支持 反對

#3:刷图、過任

------------------------------------------------------------------------
1,刷任何一張任務設計圖(包設計圖,包合成,包合完升到特裝型1)只收150GO/I-GO
------------------------------
2,過普通任務(敬請聯繫本人)視任務的數量和需要幫到的程度,絕對最平
回復 支持 反對

#4:合成機體,打G幣,代抽,打人經,打場數(常規服務)   

--------------------------------------------------------------------

1,合機體(主打服務之一,合完升到OC1)
S機 450GO/I-GO
A機 250GO/I-GO
B機 150GO/I-GO
注:該服務系全包的收費
超過4日不完成  反還點卡

2,代抽AR機(全部任意一部AR收150)
注:本服務系員工打G幣抽,不用顧客的G幣和代幣

3,打G幣
可自選機體升,但不包OC:

打6萬G幣收150GO/I-GO卡
打10萬G幣收250GO/I-GO卡
打14萬G幣收350GO/I-GO卡
打18萬G幣收450GO/I-GO卡

包OC
打4萬G幣收150GO/I-GO卡
打8萬G幣收250GO/I-GO卡
打12萬G幣收350GO/I-GO卡
打16萬G幣收450GO/I-GO卡

4,打人經
可自選機體升,但不包OC
1萬人經收150GO/I-GO卡
2萬人經收250GO/I-GO卡
3萬人經收350GO/I-GO卡
4萬人經收450GO/I-GO卡
包OC
1萬人經收250GO/I-GO卡
2萬人經收350GO/I-GO卡
3萬人經收450GO/I-GO卡

5,打場數(有人經,有G)
每一GO點=一次場數
即150GO點可幫打150場

回復 支持 反對

#5:賣OC6方法,EX方法,抽幸運扭蛋方法和與SD高達相關的任何問題都可以諮詢!(新增服務)

--------------------------------------------------------------------------------

寫在前面:本店出售的方法是本人與本人公會的會員及與其它各公會的人一齊研究出來的

大部份會員同我都港服剛開服的時候就開始玩了,對SD高達各個方法經驗很足,與SD高達相關的任何問題都應該可以幫到你!

本人遊戲名:拜托狗游(Phantom會長)

公會:Phantom&Fascist

收費:

EX方法(本店的信心保證)   

收350GO/I-GO卡

OC6方法&抽幸運扭蛋方法

收250GO/I-GO卡  

OC6方法或抽幸運扭蛋方法其中一個

收150GO/I-GO卡

PS:

抽幸運扭蛋方法(不一定話幾個幣就可以成功,我地的方法系教你點樣增加機率)

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

#6 : 買家好評!!!
我地噶服務就係快!
總之我地收到點就一定幫你完成!

無數好評,不能盡錄!!
多謝代儲g幣 勁快手2日就13m
shea2828 發表於 16-7-2010 23:31
咪傻啦,e間野係冇野嫁囉,我搵左佢地2次,2次都升足先走人
牙曦 發表於 5-7-2010 09:37
睇到都吾錯...幫推
Anth0ny 發表於 5-7-2010 13:03
留意左呢個帖都幾耐下
優惠真系吾錯
Anth0ny 發表於 5-7-2010 13:13
依間野不錯波
`Ben神` 發表於 4-7-2010 13:46
吾好意思
樓主
我個job 咁多野.
做到你要做通霄~
吾好意思~
幫推
maris0302 發表於 30-6-2010 14:34
計落去真係幾抵
pk1pk1kp1 發表於 30-6-2010 17:41
如果咁平.我都想你幫手升下= =不過...你7月2-7月10又唔得..我遲d搵你做啦 ...
寶哥仔 發表於 30-6-2010 20:22
總之店主咁好人~~~讚美中         
永恆之子 發表於 29-6-2010 17:16
店主 宜家幫我升緊  有彈性仲要快....好到唔信~ ...
永恆之子 發表於 29-6-2010 17:07
幾好呀=.=XDXD
calvin5d12 發表於 25-6-2010 15:08
幾快手!
AUGTIN 發表於 22-6-2010 12:32
diaonigouyou 效率好~刷圖快~
haseo6099 發表於 21-6-2010 12:55
信心保證 服務一流 快爆
tom439999 發表於 27-5-2010 22:45
我話升到特1 樓主好好人幫我升到特2
groudpeter 發表於 11-4-2010 17:24
服務非常好  +GOOD
meisbbj 發表於 27-3-2010 23:18
快點幫襯吧@@ 服務很好的喲!
hEBe520 發表於 28-3-2010 22:31
在下係孤風殘影 俾左38400+3800 去合2部S 升GP03S到強1 合劍脈 再加升2部CR機到強4(滿) 服務非常好 又快 又 ...
敢死神槍手 發表於 25-3-2010 17:59
勁快升好1a1b,gd!!
牙曦 發表於 17-3-2010 16:40
呢間神店黎 做野勁快 1日合好s死同升到oc3 讚!!
orangelung 發表於 20-7-2010 20:53
唔該哂果然好準時;
下次一定搵你地!
jeffma989 發表於 22-7-2010 14:45

lfwinds 發表於 23-11-2010 14:43 [/quote]
你不是昆人的
benny1234569 發表於 23-11-2010 19:25
支持本店~~
henryl318 發表於 24-11-2010 18:14
佢唔會呃你=x=佢會做的!!-x-
都幾快XD
[quote]佢絕對唔會昆人
12343 發表於 13-11-2010 19:01
佢唔昆
benny1234569 發表於 14-11-2010 15:14
一個字,好!!!!!!!!!!!!!
ken326 發表於 27-9-2010 21:51
sorry 你打g打勁好快呀 多謝 之後 打g 升野........一定要叫佢 10/10好人
benny1234569 發表於 1-9-2010 16:31
睇過服務~價錢都合理!
FA830910 發表於 31-8-2010 17:40
升得超快,比預期快了一日
員工態度好,唔幫襯依間真係對唔住自己@''@
L0uisKin 發表於 13-8-2010 11:34
絕對支持你地
12343 發表於 9-8-2010 19:29
樓主加油!
12343 發表於 9-8-2010 01:05

calvin5d12 發表於 25-11-2010 16:36 [/quote]
嗯,絕對支持,樓主,下次搵代升,搵你沒問題的吧?
L0uisKin 發表於 25-11-2010 18:45
幫你推下啦~
fishneedwater 發表於 25-11-2010 23:15
價錢唔系問題   質量我覺得很好。
lfwinds 發表於 28-11-2010 15:31
推薦推薦~~~雖然幫我代升時有一段時間潛左水,但系之後佢以極快既速度幫我升哂果幾部機,本人肥昌頗推薦此代 ...
JASONCHENG 發表於 29-11-2010 19:58
感謝最平代練,距不會昆人的   內容就系:最平代練距已經幫我完成佐工作了   速度驚人 3日完成3部S機OC5到O ...
hahaheheh 發表於 29-11-2010 22:03
加油==
andyliu614 發表於 30-11-2010 17:35
好店一推~
12343 發表於 1-12-2010 23:41
幫推 一定要幫 佢係勁人之王
benny1234569 發表於 2-12-2010 16:20
= =。干爸爹。
lfwinds 發表於 3-12-2010 13:50
回復 支持 反對

回復 支持 反對

牙曦 發表於 17-3-2010 16:40

多謝 。。。。。
回復 支持 反對

推·········
回復 支持 反對

,,,,,,,,,,,,