查看: 4574|回復: 38
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] lv4族 霍格華茲魔法學院 大量招生,2.23拍家族相,3.13活動內容

lv 4 霍格華茲魔法學院  大量招生
§ 家族忠旨:大家一齊傾計[/color]"打怪"玩"互助互愛" §
§ 收生要求:45 lv 以上(如果你係常0n 的話,40 lv 上都得)"多說話(不說話又不做家任的又不常0n 的 可能會踢)"不可以不理人(人地叫你同你講野你要答,5識打中文字的講Eng都得) §
☆注:可以密Fifion,Vickie,123gem,yoman,黑糖妹妹,rfdytghfhg等..★
● ●yoman,不二,L0610,白哉等等你們好耐冇上la..why?你們看到本帖請回答我(仲有好多人都好耐冇上了- -你們不玩彩虹島了嗎..請覺得自己好耐冇上的族員又見到本帖的人,係度說一說明)T.T ● ●

呢次係我們第一次組隊打pvp,雖然輸左,但係都係值得記念的一日-3-"

。家族活動。
3月13日下午2時30分的跑步比賽黑月舉行~
嬴左有族長親自送的獎品tim~
大家想參加的話同族長講或者係度報名
團体賽
毎一個參加的人要入左學校(P.S.史萊哲林),係4個學院鬥高分
毎間學校毎一輪派出一個學員,咁合起共有4人(毎個學校派出一人,4個學院=4人)共跑4輪,姐係毎個學校都要派出4個學員來賽跑"
毎一輪的分數會累積起來,賽完4輪後至多分嗰個學校=勝出!!  加油>3<

點計分呢?
毎一輪的第一名:10分  第二名:7分   第三名:4分
個人賽:
姐係全部參加的人由起點至快跑到終點=勝出!!(P.S.第一, 二,三都有獎)
(只跑一輪)
毎一輪毎個學院分別派一個人,合起來共4人賽跑,共分4輪
■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■*3月8日的活動改期到3月13日~◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇

回復

5好意思,我係你地族個bb仔一個呀,你地覺得我5on阻住你地收人,你地可以踢我,
我5on係因為太沉米升我個正ac-.-真的十分抱歉.
回復 支持 反對

.......哦~原來係咁-,-...咁你個正ac叫咩名,入埋來族咪得@@
回復 支持 反對

HALO^__^我係ANGEL
點解今次你地咁少人影相既?
+油 繼續努力升個家族!!
回復 支持 反對

我們一齊玩pvp組隊,所以得4個人._.
你好耐冇上了,你E+玩緊嗰個ac 叫咩名?定係你已經不玩了?
回復 支持 反對

你好呀 我係yoman呀!!!我唔係唔玩,我得閒有上過,惺係冇咩時間。我其實係想升個個工程師,但係就未出,出左我就會上多d啦。
回復 支持 反對

我轉左WIN7所以玩唔到牙><
工程C好玩牙 我番大6玩過
回復 支持 反對

V V 幾時有跑步比賽?
回復 支持 反對

霍格華茲魔法學院  加油~+~
回復 支持 反對

路過;D撐下先
回復 支持 反對