查看: 2738|回復: 29
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 呢次死LA

各位親愛的勇者您好:

自威廉時空開放以後,原廠系統偵查到部份勇者的數據異常,已準備進行帳號鎖定動作。如今,光之冒險團與韓國原廠攜手,共同阻擋不當程式,請玩家不要使用不當程式來進行遊戲,大家一起為守護艾爾之光來努力。
           冒險團與韓國原廠攜手將繼續把系統所偵測到的「疑似使用不當程式的遊戲帳號」列入觀察名單並且不斷更新自動偵測系統,請玩家千萬不要心存僥倖而嘗試使用不當程式,一旦被查緝到,系統可是針對『遊戲帳號』來停權的。冒險團在此提醒各位勇者,使用不當程式進行艾爾之光,很容易把自己電腦資料暴露於黑客眼前,為保障個人的電腦安全,請遠離不當程式。如發現疑似外掛程式及疑似使用外掛人物,可寄信至官網內的客服中心舉報。為了不被牽連進入異常名單,請勇者慎重購買物品以免進入異常名單,更不要接收疑似或不明來歷的物品,並盡快致信到客服中心反映。
           因為偵測系統目前仍持續在研發並改進當中,希望大家能了解到『偵測系統是很嚴格的』,或許真的會有一部份玩家是被系統誤判而遭到鎖定並停權的,如玩家被誤判鎖定請不用太擔心,如有誤判可來信與冒險團申訴。如果有任何問題,歡迎透過Facebook粉絲團與冒險團聯絡。謝謝!
系統判定異常玩家
疑似,停權7天調查
確認使用不法程式,永久停權及鎖定『遊戲帳號』
光之冒險團

大家睇下呢單野,要封7日,想點呀,現家周圍都係呢d咁的野,如果一時唔小心買錯,點算???

仲有,要係facebook回報,冇玩facebook d人點樣呀???好心你做好d la

開個專區,就唔好係facebook la,就係成日太就facebook班人,先害到咁=口=

注意:一部份玩家是被系統誤判而遭到鎖定並停權的

大家小心d la,等比人封ac la
回復

死咩姐 你唔係外掛洗咩怕死...
回復 支持 反對

有大量老鼠貨
回復 支持 反對

死咩姐 你唔係外掛洗咩怕死...
bb皓 發表於 15-1-2010 22:56

咁會買到嫁ma,我點知係唔係d人用掛打番來??

仲要封7日...

唔緊要..

仲要人用facebook回報,煩唔煩d呀
回復 支持 反對

要封人,唔係話d玩家唔岩.

不如話黑橙無能仲好
回復 支持 反對

請勇者慎重購買物品以免進入異常名單
請問GM點分係唔係異常呢..
回復 支持 反對

用腦吧..你買到外掛野..佢封你ac  你咪打去嘈佢lo  唔通真係封你咩  佢最多咪洗走你件老鼠貨..佢唔驚你地去消費者x員會告佢咩-_-
回復 支持 反對

請勇者慎重購買物品以免進入異常名單
請問GM點分係唔係異常呢..
呀Y!n 發表於 15-1-2010 23:02

黑橙做野手法,唔理咩事,封左你先再講

你冇用?? ok,幫你解封番,但等下先la

cso出現過無數次
回復 支持 反對

黑橙做野手法,唔理咩事,封左你先再講

你冇用?? ok,幫你解封番,但等下先la

cso出現過無數次
joshuafu 發表於 15-1-2010 23:04

CSO未必能套用於elsword
只可以說睇下未來數日黃金時間:handshake
回復 支持 反對

用腦吧..你買到外掛野..佢封你ac  你咪打去嘈佢lo  唔通真係封你咩  佢最多咪洗走你件老鼠貨..佢唔驚你地去消費者x員會告佢咩-_-
pts041052 發表於 15-1-2010 23:03

告唔到嫁,合約好似話可以封你ac,佢保留一切權利
回復 支持 反對