查看: 4585|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《ELSWORD~艾爾之光》挫冰機獲得天使時裝機率提升

《ELSWORD~艾爾之光》挫冰機獲得天使時裝機率提升 雷文二轉迅報
雷文二轉
近日光之冒險團觀察討論區及粉絲團的熱門話題,發覺大家最關心的問題就是雷文二轉啊。我們都收到大家訊息,很快就給各位雷文二轉任務,預計1月19日雷文可以正式二轉!!
論壇訊息:
cyw1999:爭取雷文二轉在下週二維護更新出場!支持者請入推薦
粉絲團訊息:
Ka Hei Choy: 快d開雷文2轉la!
Chau Tin Chan: gm不如試下爭取盡早出雷文2轉= =
John Ng: 爭取雷文二轉在下週二維護出場!支持者請「讚」同留言
第五卷
第五位人物-「依芙」相信很快可以與各位勇者見面,粉絲團內正為專屬產品包以什麼命名在激烈討論,究竟是「依丿卷」、「萌丿卷」還是「械丿卷」,歡迎發表意見。
歡迎各位熱心勇者留下你們的建議,我們會盡力為你實現
《ELSWORD~艾爾之光》粉絲團:http://www.facebook.com/Elswordhk

1月19日雷文二轉

天使的降臨
1.日期: 01/12~01/19維護前
內容: 挫冰機將於01/19維護後下架,有關當中的部份物品將不會再發售,直至另行通知;有見及此,開發商特別批准機率增加100% ,歡送親愛的天使。
遊戲橘子保留相關活動規則的修改權與解釋權。
2.日期: 01/12~01/19維護前
內容: 每日於晚上7時正至9時正前開始,於指定時間內上線足2 小時便可獲得獎勵物品「祝福之證2日」一份。
注意事項:
活動時間以系統時間作準,於晚上 9:01上線便不能參加,
1. 如若中途因線路問題斷線是不會獲發活動禮品,若仍在活動時間,請再試連線120分鐘
2. 獎勵物品「祝福之證2日」與商城的「祝福之證1日」同時使用亦不會有加乘,
3. 遊戲橘子保留相關活動規則的修改權與解釋權

有型有款之天使時裝

想要知道更多更新資料?敬請密切留意《ELSWORD~艾爾之光》網址: http://www.elsonline.com.hk/
《ELSWORD~艾爾之光》facebook 網址:
http://www.facebook.com/Elswordhk
回復

去死la,gm,

人地抽唔中比佢抽多一個星期冇問題,仲要+100%,之前有個d人點呀,唔見你比番錢??

我話想要天使裝,冇錢抽,係唔係送一set來呀,辛苦??

我地比你昆得仲辛苦
回復 支持 反對

好野
又係"遊戲橘子保留相關活動規則的修改權與解釋權"
叫"萌丿卷"
回復 支持 反對

1.日期: 01/12~01/19維護前
內容: 挫冰機將於01/19維護後下架,有關當中的部份物品將不會再發售,直至另行通知;有見及此,開發商特別批准機率增加100% ,歡送親愛的天使。
遊戲橘子保留相關活動規則的修改權與解釋權。
橘師妹 發表於 13-1-2010 19:25

橘子講既野信得過就唔叫橘子了@@
回復 支持 反對

去死la,gm,

人地抽唔中比佢抽多一個星期冇問題,仲要+100%,之前有個d人點呀,唔見你比番錢??

我話想要天使裝,冇錢抽,係唔係送一set來呀,辛苦??

我地比你昆得仲辛苦 ...
joshuafu 發表於 13-1-2010 19:28

咁巴士公司減價係咪要追番出世到而家既車費呀?

你都傻傻地既

回復 支持 反對

你都傻傻地既

alphenlai 發表於 13-1-2010 20:01

你仲傻,現實同電腦都分唔清,你係唔係仲傻呀??

傻仔
回復 支持 反對

你都傻傻地既

alphenlai 發表於 13-1-2010 20:01

sosad,你同呢d人認真就輸了
回復 支持 反對

-3-.... 咁易中天使裝 比我100%中呀
回復 支持 反對

你仲傻,現實同電腦都分唔清,你係唔係仲傻呀??

傻仔
joshuafu 發表於 13-1-2010 20:11

咁我之前封測果陣冇科保武器升得慢d係咪要同GM追番幾Lv呀?

現實同電腦掛勾架

冇現實又點會有電腦呀?

冇電腦又點會有高速發展既現實呀?
回復 支持 反對

有電腦會有現實,冇電腦都會有現實
回復 支持 反對