查看: 1771|回復: 24
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 一切都應該停止 STOP IT

關閉 [複製鏈接]

你地知道呢幾日  琛琛又話比人屈  阿86代表又話比人撞
根本係口同鼻講,根本無一個完整既答案話明邊個岩  邊個錯

好無謂囉...為左小小事走去開戰...傷埋啲無必要傷既感情
另外  我地的確有人係有冇禮貌既回覆  呢度大家有眼見
我希望唔好再有啲咁既事  一路煩到尾

停下喇   好冇?

係度我代表赤鳳同你講句對唔住先

另外你都唔好扮野  周生你都應該為你講過既野道歉
證據如下
天堂班人係咁串架啦,佢地團有個人撞到我,Sorry都唔講句,仲屈返我轉頭,仲話我廢

琛琛係咁撞我借lag機做籍口佢仲係樂古開埋Post話我廢,咁撞人咪大曬

撞人就話人廢,咩天理?宜家啲人個個姓屈,可能佢地心智未成熟啦.. ...
杜亞斯 發表於 10-9-2009 18:32
回復

東爺~~~~~~~~~我實扑
回復 支持 反對

我有指明你哋車隊邊一個撞我,至於果班人←意思係解你哋車隊啲人係琛琛個Post入面串我

我無講錯啦掛[[onion_59]]

比人串,比人撞仲要屈我,我身為受害人,我道歉?你哋睇清楚先啦[[onion_48]]

比人串,比人撞,都要道歉,咁我唯有再開多個Post,咁其他人比人撞咪個個走曬上黎樂古開Post道歉,

咁撞人咪大曬,咁我做埋撞狗囉,
回復 支持 反對

我有指明你哋車隊邊一個撞我,至於果班人←意思係解你哋車隊啲人係琛琛個Post入面串我

我無講錯啦掛[[onion_59]]
杜亞斯 發表於 10-9-2009 19:36
天堂班人係咁串架啦

咁唔知你有冇講過呢句呢?
回復 支持 反對

我係有講過天堂班人係咁串架啦←哩句意思係指琛琛個Post入面天堂啲人自己講過啲咩心照

上面我咪解釋左又問..
回復 支持 反對

我係有講過天堂班人係咁串架啦←哩句意思係指琛琛個Post入面天堂啲人自己講過啲咩心照
杜亞斯 發表於 10-9-2009 19:44

咁點解你要講佢個車隊名?而唔講佢個名
回復 支持 反對

咁多個人都係天堂,梗係直接講個車隊名,唔通我續個續個名打曬出黎,咁樣打曬出黎,陣間人哋又話我傻就唔好啦
回復 支持 反對

咁多個人都係天堂,梗係直接講個車隊名,唔通我續個續個名打曬出黎,咁樣打曬出黎,陣間人哋又話我傻就唔好啦
杜亞斯 發表於 10-9-2009 19:47

咁你係咪死唔認錯??唔好同我遊花園
回復 支持 反對

你哋咁多隊員串我,仲要我道歉唔係掛

唔怪得單野係咁嘈落去,無錯我比琛琛屈,你哋個車隊個琛琛就丫曲事實將成件事倒返轉黎講,話係我屈佢,你哋車隊咁多人咪個個信曬佢,幫住佢,佢講到天花龍鳳都得架啦,係你哋信佢遮

你哋車隊咁多人串我,我話你哋車隊成班都係咁串就要道歉?

逼我開多個Post話比人撞都要同人道歉,咁撞果個咪大曬,唔係你哋車隊咁多人串,我洗乜話曬成個車隊

不如話係你哋D人攪臭個車隊,好地地屈我,又串我,咁多野唔攪係要攪臭自己個車隊?
回復 支持 反對

你哋咁多隊員串我,仲要我道歉唔係掛

唔怪得單野係咁嘈落去,無錯我比琛琛屈,你哋個車隊個琛琛就丫曲事實將成件事倒返轉黎講,話係我屈佢,你哋車隊咁多人咪個個信曬佢,幫住佢,佢講到天花龍鳳都得架啦,係你哋信佢遮

你 ...
杜亞斯 發表於 10-9-2009 20:00

我地係話過你  但唔好唔記得你都話過天堂啲人好串
依家你係直情唔講某一個玩家 係講緊一個車隊

你真係好友移城
回復 支持 反對