查看: 21999|回復: 38
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 無 雙 戰 場 ,,, ( 晨 昌 首 入 黎 , 唔 好 扮 睇 唔 到 )

大 家 都 知 道 最 近 更 新 令 到 無 雙 戰 場 既 星 房 大 減 ,,,
得 番 6 間 ,,, 3 條 線 每 條 線 2 間 ,,,
而 大 家 都 知 ,,, 外 掛 當 道 ,,, d 外 掛 係 咁 搶 房 入 去
令 到 玩 家 都 入 唔 到 去 打 ,,,
有 人 想 打 黃 巾 星 房 係 想 刷 d 筆 出 黎 放 / 升 秘 文 ,,,
但 係 宜 家 想 拎 都 拎 唔 到 ,,,

宜 家 想 GM 開 番 多 d 無 雙 戰 場 既 星 房 ,,, 可 以 俾 多 d 人 打 ~,~
如 果 同 意 都 支 持 下 啦 -3-
回復

支 持 支 持 支 持 ~~~[[onion_48]]
GM 踢埋d外掛更加支持[[onion_40]]
回復 支持 反對

之後會有精力值呢樣野
每人每日可以獲得20精力值,每入一場首領的黃巾/虎牢/軒轅都會扣5點精力值
即係每人每日只可以單刷4場~

唔知對外掛影響大唔大呢(因為外掛有好多account= =)
反而對靠單刷戰場賺錢的人影響好大,因為每日只可以單刷4場
回復 支持 反對

我同意呀.....[[onion_61]]
回復 支持 反對

我都支持xD,不過我都好耐無打黃巾哦^^希望GM可以睇到

通手幫埋高亮一下,大家加油
回復 支持 反對

我支持!!!!!!!!!x10000000000000
回復 支持 反對

係囉~加返d房啦...
比d外掛搶晒房我地無得玩T0T
撐你
回復 支持 反對

係Lo,我都覺得好唔應該,想少d外掛就cut走d黃巾虎牢場-,-想打黃巾又無得打,點夠d外掛快入房呢~
呵,聽上面講遲d仲要出d咩精力,又係限住晒,好心d gm就反映下啦,商城又出埋晒d無聊野咩垃圾星移令[[onion_75]],又話會出返遁甲天書,點知影都唔見-.-講真我地都支持左赤壁咁耐,好心就搞搞佢啦
回復 支持 反對

係Lo,我都覺得好唔應該,想少d外掛就cut走d黃巾虎牢場-,-想打黃巾又無得打,點夠d外掛快入房呢~
呵,聽上面講遲d仲要出d咩精力,又係限住晒,好心d gm就反映下啦,商城又出埋晒d無聊野咩垃圾星移令[[onion_75]],又話會出返 ...
EXIA002008 發表於 3/9/2009 12:50

商城星移令好有用,你唔懂用就咪鬼嘈啦,同埋無人叫你用,商城出呢d野唔係一定要買

比喻有d人本身主戟,轉玩主爪,咁就要要換輕甲,咁用星移令將重甲內既金強轉係輕甲,咪番省錢重買金石囉

仲有遁甲天書,已係管輅寶囊(16元寶)有得抽,你乜都唔知係度亂up,服左你
回復 支持 反對

呵,聽上面講遲d仲要出d咩精力,又係限住晒,好心d gm就反映下啦,商城又出埋晒d無聊野咩垃圾星移令[[onion_75]],又話會出返 ...
EXIA002008 發表於 3-9-2009 12:50

星移令用係武器方面就真係....
但係用係甲上面係好有用
回復 支持 反對