查看: 1491|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 超超*的想法

其实.....
肯定要大家让大家
要大家忍大家
如果做5到就会搞到今日呢个局面
玩游戏系为开心
我知
但今日开心???
有人做错
同距讲
要埋机会
下次仲错就话闹架
但大家有无好好倾过??
我对彩虹岛灰晒>.<
系甘多个游戏中相遇做到朋友
5系缘分?
5通系投错胎??
可以倾的话请倾下去
不可以的话才反面也是没所谓的事
我很希望糖果屋能好似以前甘
试问kit以前对大家都应该5错
你地话距好少理家族ga野
好少同大家倾解
因为距要返工
大多数升lv系夜晚
时间配合??
不升如何保护大家??
有人踩场谁去和他争?
我是比kit早1个星期玩的
如今lv很明显
他为女死?
大家又何必不是?
我也是的
虽然我和pinky是game中的情侣
但她和别人吵~明知她错~
我也是1样支持她
我错?
在其他人眼中我是错
在我眼中我是对
对与错
不重要
开心就好
你们有谁体谅过谁?
谁有为过你们?
我是没有话明谁的
这全部系我的想法
春风:
在你眼中希望别当其他人死了
有时你无意打出来的字
是会伤害其他人的
可能那是无意
但已有伤害的力量
pinky:
脾气别这么坏了
希望你能忍1下
习惯1下吧
或许以后会有同样的事发生
难道大家又是这样的结局?
坦:
加油升吧
也是1样
可以忍的话就忍
不可以就当它死了
kit:
我的好兄弟
何必要到今日?
这像在清风的时候有什么不同?
你的为人要有相同日子相处才能体现出来
我知道其他人不明白你
请不要意气用事

5个人投票还不能决定到事情???

问多1句
到底能像以前那样?
回復

眼花了[[onion_56]]
回復 支持 反對

2# 日本鬼子
5制呀[[onion_50]]
我打左好耐
回復 支持 反對

唔知點好-.-
回復 支持 反對

有D字唔識睇=.=
回復 支持 反對

sor
因为系大陆所以写紧简体字
请原谅

我都5知点好
回復 支持 反對

繁體版

其實.....
肯定要大家讓大家
要大家忍大家
如果做5到就會搞到今日呢個局面
玩遊戲係爲開心
我知
但今日開心???
有人做錯
同距講
要埋機會
下次仲錯就話鬧架
但大家有無好好傾過??
我對彩虹島灰曬>.<
係甘多個遊戲中相遇做到朋友
5係緣分?
5通係投錯胎??
可以傾的話請傾下去
不可以的話才反面也是沒所謂的事
我很希望糖果屋能好似以前甘
試問kit以前對大家都應該5錯
你地話距好少理家族ga野
好少同大家傾解
因爲距要返工
大多數升lv係夜晚
時間配合??
不升如何保護大家??
有人踩場誰去和他爭?
我是比kit早1個星期玩的
如今lv很明顯
他爲女死?
大家又何必不是?
我也是的
雖然我和pinky是game中的情侶
但她和別人吵~明知她錯~
我也是1樣支持她
我錯?
在其他人眼中我是錯
在我眼中我是對
對與錯
不重要
開心就好
你們有誰體諒過誰?
誰有爲過你們?
我是沒有話明誰的
這全部係我的想法
春風:
在你眼中希望別當其他人死了
有時你無意打出來的字
是會傷害其他人的
可能那是無意
但已有傷害的力量
pinky:
脾氣別這麽壞了
希望你能忍1下
習慣1下吧
或許以後會有同樣的事發生
難道大家又是這樣的結局?
坦:
加油升吧
也是1樣
可以忍的話就忍
不可以就當它死了
kit:
我的好兄弟
何必要到今日?
這像在清風的時候有什麽不同?
你的爲人要有相同日子相處才能體現出來
我知道其他人不明白你
請不要意氣用事

5個人投票還不能決定到事情???

問多1句
到底能像以前那樣?
回復 支持 反對

超超..SOR..
     你係我好兄弟..我之前係用曬你D點..但我並五係用來送比區
           我拎曬抽獎...我知無問過你係五岩..
              但點解用果時五叫我拎..
                   你知我AC..你可以ON拎錢..甚至拎野放..跟住收點..
                         我地話過我噶野等於你噶..
                   我不會為小小野同你計
               你係我今世最好噶朋友呀嘛....
          我雖然係LOVE SHE
              但你明白到我當日噶感受嗎??...
                    當日我比人串完..屈完..心情當然五好拉
                         .第1:  PINKI第1句同我講...你可五可以讓番個家族位出來
                                     甘區係我家姐呀嘛...區叫到...甘我米話..哦
                                       跟住第2句..叫我帶埋老婆走....
                               甘我都哦拉.....
                      我五在乎第個點睇我...我之前係族度做噶野我五知..
                 但試問..各位族員..我有串過你地.....無幫過你地
           我老婆入到去...我番左工..我五知區講過乜拉
                    有人話五中意邊個就邊個....邊個就要走...
                  我唸呢個道理幾好.....當初叫我點做點做...第1搞到BB家族散曬
                第2米到我地囉...

還有...希望某人五好在我地2兄弟間做反..
                                     超超...總之好多野1言難盡....
                  快番來香港拉..好掛住你...好多野要同你傾...我地還是好兄弟呀..番來打電話比我
                          呢只係你同我1齊玩得最開心噶GAME..本身我都好失望..但我想起當時你
                               叫我玩果時....就五再唸了..1齊玩...真係好開心
                                    五好灰心....
              春風噶野..遲D慢慢話你知..
回復 支持 反對

回得咁快既個post-.-
回復 支持 反對

簡體版

超超, 對唔住
你系我好兄弟..我之前系用晒你D点..但我并五系用来送比区
           我拎晒抽奖...我知无问过你系五岩..
              但点解用果时五叫我拎..
                   你知我AC..你可以ON拎钱..甚至拎野放..跟住收点..
                         我地话过我噶野等于你噶..
                   我不会為小小野同你计
               你系我今世最好噶朋友呀嘛....
          我虽然系LOVE SHE
              但你明白到我当日噶感受吗??...
                    当日我比人串完..屈完..心情当然五好拉
                         .第1:  PINKI第1句同我讲...你可五可以让番个家族位出来
                                     甘区系我家姐呀嘛...区叫到...甘我米话..哦
                                       跟住第2句..叫我带埋老婆走....
                               甘我都哦拉.....
                      我五在乎第个点睇我...我之前系族度做噶野我五知..
                 但试问..各位族员..我有串过你地.....无帮过你地
           我老婆入到去...我番左工..我五知区讲过乜拉
                    有人话五中意边个就边个....边个就要走...
                  我唸呢个道理几好.....当初叫我点做点做...第1搞到BB家族散晒
                第2米到我地囉...

还有...希望某人五好在我地2兄弟间做反..
                                     超超...总之好多野1言难尽....
                  快番来香港拉..好掛住你...好多野要同你倾...我地还是好兄弟呀..番来打电话比我
                          呢只系你同我1齐玩得最开心噶GAME..本身我都好失望..但我想起当时你
                               叫我玩果时....就五再唸了..1齐玩...真系好开心
                                    五好灰心....
              春风噶野..迟D慢慢话你知..
回復 支持 反對