查看: 3781|回復: 33
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] ★`Celeste×°之決戰之紫禁之(癲)5lv家族上影(招生中)

哈哈...我地公會升lv果陣d相,無咩人影..所以我影左d相上去...
介結下d人先,le個係我好兄第[[onion_51]]「孤雁」,佢同我一齊經過玄武地肉,前無古人,後無來者呀!!

跟住係d唔出聲ga會員(平時係公會好活躍!但入來到來扮乖仔[[onion_40]]

公會入面兩個靚女[[onion_48]],雫果個我一道思疑佢係男人,最後驗明正身係女仔,大家唔洗怕[[onion_62]]
跟住個螢佢平時就唔出聲,因為佢係外國人,平時都係用法文同我地溝通[[onion_15]],佢個髮型都係我幫佢設計出來[[onion_62]],真正的法"難"西人
le個係我地會長,佢最鍾意就係幫人代升!但自己就終日都唔升.................[[onion_24]]
le個阿夜夜佢呢,就最鍾意發呆!平時好多笑料爆出來....有時真係好想打佢個頭一下,haha[[onion_61]]
中間果個就係我喇,本人係入來果陣索到家族房有陣異味,所以我噴左d空氣清新劑出來,但唔知d會員做咩話好臭[[onion_73]]
回復

le到成堆都係傻ga...其中以可可最為特出....你睇下佢個樣...似唔似岩岩精神病院出返來果d人先[[onion_46]]

哈....真係想影一張正常d ga相都無...有d仲入左來一陣就走左..le張算係最整齊

我同暗兩個人係到開放屁派對[[onion_14]]

最後暗以空中放屁le種驚人技能,為今次放屁派對畫上句號[[onion_26]],過程推持左幾秒!!(個準星係用來射佢落來用[[onion_02]]
le把愛心槍係專屬用來扑螢個頭......我希望以我ga神來之筆,幫佢變成一個件完美ga藝術品[[onion_15]]
作品名稱:豬頭[[onion_10]]

最後要同佢地上色,噴出我心目中[[onion_04]],豬頭係咩顏色!(你地睇下....豬頭完成喇!!!!飛緊隻就係...
就今次件事,我覺得自己可以將le件藝術品放去羅浮宮到,而螢佢本身都係法國人,佢都有思鄉之情
今次我真係做好人又幫到自己[[onion_32]]

ps:開始到結尾只用了10秒
最後送一張雫ga英勇照!雫之神拳!!!!!![[onion_25]]一拳打死隻法老怪獸[[onion_08]]

最後.....如果你地睇下到地d生活咁精彩,又想同我le個藝術家交流一下,可以係到留低你地ga game名
我地有關單位,會盡快通知你,好...咁多位...請呀!(4點喇...要訓喇...[[onion_45]]
回復 支持 反對

啊夜夜踩場 全部不要動
回復 支持 反對

啊夜夜踩場 全部不要動
千雪小夜 發表於 7-8-2009 15:12

阿夜夜[[onion_39]]
回復 支持 反對

我似青山出黎架咩
大嘴放屁膠秋
CTRL+A
回復 支持 反對

我說雫之神拳不夠啊夜夜神拳強
回復 支持 反對

我說雫之神拳不夠啊夜夜神拳強
千雪小夜 發表於 7-8-2009 15:18

那就要比人比武才可以決定[[onion_62]]
回復 支持 反對

那就要比人比武才可以決定[[onion_62]]
人渣二世 發表於 7-8-2009 15:20

沒有紅字 秋啾不合群
回復 支持 反對

我鍾果張相"空中放屁"[[onion_73]]
回復 支持 反對

我似青山出黎架咩
大嘴放屁膠秋
CTRL+A
MISAKO 發表於 7-8-2009 15:16

可可是最愛的女生,不用怕,你傻也傻得有氣質![[onion_40]]
在下正是!!!!
回復 支持 反對