查看: 4130|回復: 69
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] ●#﹏ 清風寨...。○ 招收后備會員@@ 滿人ing

暫時滿人中,,有興趣的人可以先填表,,有空位會與你連絡,謝

小名子 ]]*   清風寨

種  族 ]]*     光  明

家  規 ]]*   1  x 搶怪
                                  2  x 昆人
                                  3  x 是非
                                  4  x 失蹤

報名表 ]]*   名字 ;
                                   等級 ;
                                   職業 ;

名  單 ]]*   

悄悄話 ]]*   不知道要說什麼...><

就希望   大家多d上線  

互相幫忙就好了‧│●  

活    動 ]]*

一;  家族經驗在2星期內提高最少5%者可獲得獎勵@@
                              派獎日期; 7 月 1 日 (進行中) 獎品~水晶(30min)

二; * 定期活動  1個月選出1名最佳會員
                              綜合其貢獻度,活躍度,團結性.....!
                              得獎者可獲得 現金獎 20m 元正^^

回憶錄 ]]*

回復

頭像好恩愛>﹏<"
回復 支持 反對

@@.................推一推
回復 支持 反對

報名表 ]]*   名字 ;  〞軒βχ披星戴月
                  等級 ; 16 -____-
                    職業 ; 弩遊
回復 支持 反對

低iv收吾收-.-!?

= ﹏ =
回復 支持 反對

報名表 ]]*   名字 ;  〞軒βχ披星戴月
                  等級 ; 16 -____-
                    職業 ; 弩遊
軒少@laTale 發表於 1-6-2009 21:02

你這是分身吧...= =???
回復 支持 反對

低iv收吾收-.-!?

= ﹏ =
煙baby 發表於 1-6-2009 21:11

咁姐係幾lv..@@??
回復 支持 反對

頭像好恩愛>﹏
愛麗絲。愛 發表於 1-6-2009 18:36

啊....我會害羞的...><
回復 支持 反對

仲有冇位牙._.有位收埋我啦(考試可能小d上-v-)
遊戲名稱 :乂濤仔乂-3-  ps:感情符號包括在耐
人物等級 :38LV
角色職業 :盾衛@_@<血量達到17xx>爽~3~
其他註釋 :因為我要考試,如果你地有位收我的話..我可能要考完OR係樂古add完上彩虹島先加到-v-
牙爸話考試唔比打機-﹏-
插死佢\./
回復 支持 反對

仲有冇位牙._.有位收埋我啦(考試可能小d上-v-)
遊戲名稱 :乂濤仔乂-3-  ps:感情符號包括在耐
人物等級 :38LV
角色職業 :盾衛@_@爽~3~
其他註釋 :因為我要考試,如果你地有位收我的話..我可能要考完OR係樂古add完上彩 ...
a65333600 發表於 2-6-2009 06:12

ok.....咁你大概幾時上...你on左的話密我啦  >>    蘇bb寶寶
回復 支持 反對