查看: 83119|回復: 659
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] ♥♥♥[沉睡森林]♥♥♥呢到先有親情存在

♥♥♥♥♥♥♥[沉睡森林]♥♥♥♥♥♥♥

【公會名稱】              :[沉睡森林]
【屬性】                     :中立會
【級別】                     : LV5
【會長】                      :大眼得意妹
【副會長】                  :可憐咕咕,無奈,花豬,大哥

【公會可入會名額】      :5045/50

【入會方法】               :有意者可於game中密大眼得意妹,可憐咕咕或者係           論壇留言給我
【入會條件】               :60LV UP(任何職業也可)
                                    長玩
                                    夜晚上線
                                    20歲以上,20歲以下會另外考慮

7 月1日活動(完畢)
開口中:大眼妹捐出11000點數,比團員玩活動,當日有大約15名團員參加,大家都用緊張既心情黎估數字,最後又大哥拎到第一名得到8000點第2名又可憐咕咕拎到3000點!!!!同時決定每月一號公會都舉行一些送點數活動.

8月10日活動(由於大眼妹不幸入院取消左)
上上樹之快爬:將會係ch5上上樹門口集合,頭獎:7000點二獎4000點.歡迎                  大家參加

公會相
(多謝可可整咁令既相比家族)
7月1號最新公會相

公會6 大美人

小妹 生日相

同舒影嫁...係唔係好似姐妹呢. ..噗

住左3日醫院....比人開左一刀

回復

我好想入 旦我得15LV-3-
回復 支持 反對

小龍在這留言!
回復 支持 反對

^^我都想收你....但希望你快D升LV啦-3-
回復 支持 反對

大眼得意妹  你咁衰架-3- 收我啦a_a"
回復 支持 反對

我好好人嫁...唔衰嫁....不過><而家收人訂左基準~~~~HAHA
回復 支持 反對

小龍推po~
回復 支持 反對

@O@小龍乖...抵錫=3=
回復 支持 反對

團相入面得我白雪雪- -, 仲有個關公櫻~
回復 支持 反對

枝都推一推
回復 支持 反對