打印 上一主題 下一主題
收起左側

法師今不如昔,武功唔平衡

關閉 [複製鏈接]
有玩開法師既你地覺唔覺法師比雲起改廢左好多..例如一擊機率感覺上低左好多..同埋一擊既加成少左..仲聽講冇左連技..以前話屈機其實我都唔多覺..因為始終都有刀手既存左-__-..宜家仲要改要改廢左添..但係d刀就冇..完全好屈機囉-0-我出呢篇就純粹係分享..我覺得要勁大家一齊勁..要廢就大家一齊廢..雲起亂咁黎搞到弓手絕種..暗,劍,拳又少..搞到個個都偏向玩刀同法..宜家連法都改埋..遲早就刀手打天下..我覺得一隻game多元化先有樂趣..因為勁就焗住玩果種搞到唔多元化..冇咁好玩..
回復

我覺得弓d攻都調得太低......
不過法c攻係咁上下架喇
法c可以羸刀手唯有+血....
就算講都冇用喇~佢地都唔會理..
回復 支持 反對

就算你法師爆血
俾港戰用既刀爆一下
amazing!
俾人扣左唔知幾多萬血的說
你防高冇用
人地最多扣勁小
1 扣唔ok
兩招囉=]
宜家出埋無招
快到佢
我未出完
佢都秒左我
回復 支持 反對

其實法c血厚的說刀手都要出幾下先死個法c中途個法c仲要不停出法技
如果個刀手既抗力少d既話都難頂幾下啦加上法c可以屈距-,-"
e個系刀手既致命弱點-0-"
回復 支持 反對

法師唔勁?改完之後我就唔知
如果講玩有港幣戰士玩刀,咁一樣有港幣戰士玩法師,是嗎?
我之前係玩拳同暗,暗真係好勁,而家無人玩喇-.-?
對法師既攻擊只係抗性,你估你抗性最高有幾多?姐係你既防有限,有錢都無用
但對於物理攻擊既就計防,有得不斷加架喎
同埋我覺得隻game係刀劍法,但其他都唔係廢
個人見識過玩劍勁既人,並唔係玩錢,只不過刀法玩法簡單只是
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

誰說法師沒用=_=

法師不知幾勁!!

全心法升到80仲勁
回復 支持 反對