打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 用咩人好(玩得耐d既人)

我岩岩想重玩.不過down得好慢.2個鍾先1%

1)如果我想用魔
  咩+咩最好,點變(邊樣變邊樣

2)如果戰士
  咩+咩定係單樣好,點變

3)好果弓手,要到幾時先會開始勁

4)一開始咩城好,因為我之前聖光好似升得慢少少,見人地升好快(可能我唔識升掛

最後5)上面各職30lv騎咩最好睇,幾多錢

plz玩得耐d既人幫幫手答丫._.
回復

問,,,1)如果我想用魔,,,咩+咩最好,點變(邊樣變邊樣)

答,,,生命+混亂+斧,,,,,,到#更換技能天使#更換技能,,,,,,
有#生命#就不能有#死靈#                                                                          
有#大地#就不能有#混亂#
有#重裝#就不能有#法袍/輕裝#

問,,,2)如果戰士,,,咩+咩定係單樣好,點變

答,,,如果戰士我會玩盾甲,,,盾甲高防,,,功擊力又不算低(一開始就可以選)

問,,,3)好果弓手,要到幾時先會開始勁

答,,,冇話幾時先會開始勁,,,是扶你咩裝

問,,,4)一開始咩城好,因為我之前聖光好似升得慢少少,見人地升好快(可能我唔識升掛)

答,,,聖光吧,,,其實聖光不算太難升,,,我都係聖光,,,很快就60Lv了

問,,,最後5)上面各職30lv騎咩最好睇,幾多錢

答,,,魔法系座騎#聖光:驢,,,百獸:雞,,,永夜:妖貓,,,鋼輪:沙鼠,,,(本人認為妖貓最型,,,沙鼠可愛#
弓手/戰士系座騎#聖光:馬,,,百獸:狼,,,永夜:色翼,,,鋼輪:山豬,,,#

希望幫到你^^

plz玩得耐d既人幫幫手答丫._.
回復 支持 反對

問,,,1)如果我想用魔,,,咩+咩最好,點變(邊樣變邊樣)

答,,,生命+混亂+斧,,,,,,到#更換技能天使#更換技能,,,,,,

生命+混亂+斧<---我想問-_-..點解係釜唔係杖or其他既
回復 支持 反對

最早勁就係法師60lv開始勁
用法師斧(斧重擊勁)加混亂/生命(生命同混亂一起.你吾用斧就可以)(用斧換走木杖)
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對