查看: 4322|回復: 32
打印 上一主題 下一主題
收起左側

拉思(盜賊)/刺客/闇殺使討論區

關閉 [複製鏈接]
--E家見到D人太鍾意隱形屈MP喇
講吓小小心得==”

(拉3打完人要即走 唔係放血放得好快)
zz↑:呢招扣到人唔少血--"當係地上打到人果時 都係唔錯既選擇
zz→→z:同上面果招差唔到
zzz:盡量用上面果d 呢招扣唔多
dash→zzz:作用唔大
飄:(例飄右)↑→z(狂禁)要落地可禁↓(禁到落到為止-.-")
空姦:講最簡單果個先 就係逼到人埋牆先 然後↑  ,  zzz...←←(左或右(可以唔禁))一樣狂禁
或者由下面跳上去(↑↑↑)(呢個係二段跳)然後zzz(狂禁)...←同↑(禁實)
(姦完如果佢有5個英文字即走/放冰仙/菇技 除非佢死左 唔係有機會俾敵人還擊)
普通既地唔係次次得--"我都唔肯定
應該係↑  (佢就落地果吓)←←,,zzz.....(時間要捉得好)

mp1:隱形 作用唔大 因為可以見到塵 同埋有鍊+8以上見到鍊特效
不過就黎無血既時候 加埋佢逃走 敵人唔可以準確知你咩位置
咁就可以順利走--"(山就唔得啦 實知你走另外一邊)

mp2:假如敵人企係你前面 你可以用mp1控住d時間
然後果陣仲有時間用mp2 連埋一齊用 都扣唔少
或者係企定定等敵人黎--"然後用完即走

mp3:如果敵人貼近你身 唔建議用呢招
因為呢招佢抓完4-5下到就會去另一邊 如果敵人貼埋黎你用呢招
當去到另一邊打既時候 會變遠左

摔:唔好似其他職咁 扣到3分1血 拉3既摔俾其他職扣得小血
有兩種情況用係最好
第一係隱形
第二就係飄果陣飄去敵人後面
然後摔

--如果要錯/留左野 唔該提提我
==================================
蒙奇.D.路飛 的分享
空耕無需要固定位置...即使平地亦都可以空耕對手
但貼住牆邊空耕又可以簡單殺死對手

空耕:
貼身空耕:←←↑然後←←z ←←z ←←z…
貼身空耕速度:如果速度極快可令敵人即使斷氣都不能倒下(你相信嗎?)
貼身空耕後捉人:當一個敵人被空耕至F字出現時可以按←←z →↓→↓捉(當然要快)
貼身空耕後再耕:當著地時想繼續虐打對手則需快速再次用貼身空耕攻擊對手
前後空耕:←←↑或↑然後←←z←←z →→z→→z ←←z←←z…
前後空耕速度:每兩下轉一個位(速度不夠快做不到)
前後空耕秒人:當一個敵人被空耕至F字出現時用貼身空耕後捉人

●空耕備注1:若有菇丁可用菇丁秒殺被空耕至F字出現的對手,不建議用冰仙子
因冰仙子身處於空中,而人物亦在空中,所以技能命中率會較低
●空耕備注2:在山谷面對一些很會貼在牆邊跳斬讓你一起來就掉街的劍士,可以在你倒地的時間進行觀察及估算,一等到機會時以最快的速度衝近對手然後空耕對手(觀察技術因人而異)
技術:
防守技術:→↑ →→z ←↓←↓ →↑ →→z ←↓←↓…
空行技術:↑↑ →→z →→z

●防守技術備注:如果速度夠快可以無視前方攻擊
缺點:速度慢的人最好不要拿來亂守,衝前但未回去時會被人捉到
●空行技術備注:如果運用得靈活可以於空中自遊行走
缺點:於空路的盡頭總會有人在等著你-_-"

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
kenken1212 + 2 多謝分享

查看全部評分

回復

邊會空姦完即走ga=3=
你姦得哂當然佢會f la
更係捉一捉先走的=_=

mp1不知作用大
佢一起身可以定人又捉,定完又捉=3="
同埋可以暗殺
回復 支持 反對

點解我唔係好明你講咩既-.-?
回復 支持 反對

多謝分享c_c

"當係地上打到人果時" 咩叫當係地上打到人??? e個唔明>"<
zz→→z:同上面果招差唔 (係唔係個"多"字黎@@)
回復 支持 反對

用左隱(技1)係唔會見到鏈既特效嫁~
回復 支持 反對

原帖由 wl00341512 於 2007-4-9 19:30 發表
用左隱(技1)係唔會見到鏈既特效嫁~

唔會
只係會見到條鍊既特效係出技1既位置到唔郁(印象中係咁)
回復 支持 反對

錯錯錯

應用空中無限爪

打到佢無hp

再捉多下la

好屈的

ps : 同camp9 pk 個震
回復 支持 反對

原帖由 吹簫王子 於 2007-4-9 17:34 發表
邊會空姦完即走ga=3=
你姦得哂當然佢會f la
更係捉一捉先走的=_=