查看: 2754|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 轉=燃燒遠征戰後報告

升到70級的過程中

+從60-70級的任務中你可以收穫900G
+到目前為止,我覺得遊戲設計人員設計了足夠多的任務來避免無聊的重複SOLO(很不錯)
+血量的上升相比現在的血量/等級程度來說幅度要大多了,結果我現在用的是純DPS的天賦都能擁有7000的血量。
+大部分任務都是可以SOLO的(話說MIAOM今天晚上幫人做任務和開地圖很忙,哦錯了是E大)
+地獄火堡壘(外+內)由東瘟疫和西瘟疫大小的地圖組成。(好大。。)
+原始的16格行囊目前沒發現有提升。
+出現20格的背包了。
+在ALPHA的時候,要升1級(不靠休息獎勵)需要大概9小時。
+你剛到70級的時候也許還穿著7件T3,但放心,1個月的RAID副本生活後你會換得一件都不剩。
+你能再買一個額外的銀行空格了(才加這麼點)
+鑰匙扣的大小似乎還是現在的這兩個等級,以後會不會有更大的出現還不清楚。

嶄新的裝備

+裝備貶值現在非常明顯。你開始玩1到2個小時內就能把T0.5套裝給替換掉了。
+任務給的藍色獎勵要比你曾經的那些副本

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
孤影 + 5 good

查看全部評分

回復

原帖由 bebe456 於 2006-11-2 17:42 發表
升到70級的過程中

+從60-70級的任務中你可以收穫900G
+到目前為止,我覺得遊戲設計人員設計了足夠多的任務來避免無聊的重複SOLO(很不錯)
+血量的上升相比現在的血量/等級程度來說幅度要大多了,結果我現 ...

德魯伊

+目前來說,如果你有撕裂的話你可以將爪子和耙從你的技能條中移除了,我打起來和摸差不多
+生命綻放這個天賦太強了,當然也可能是我的奶裝效果比較多
+召喚樹人目前來說是個渣天賦
+你可以在胖鳥和生命之樹形態下使用啟動
+變形後仍能使用自然之握
+生命綻放只要你施法便可以一直存在,HOT最高!當你覺得無聊的時候就能關掉
+樹形態在PVP中是不受歡迎的,對於小D的混合性來說它很多餘,在5人副本中是無關緊要的
+平衡天賦不再廢柴了,無論在SOLO還是副本中都很有用,我用野性天賦,我朋友用平衡天賦,我們的升級速度是差不多的
+生命之樹在副本中非常有用,但是在SOLO和PK中無意義。相對於樹形態,恢復天賦的治療輔助能力更+好,不過我的一個DRUID朋友可以做到每跳1K的治療

正喎   我玩過野獸小d 一般啦 我玩野獸小d 技術不好

我玩平衡正啦
月火 爆爆爆爆擊
下下爆擊 1200-1700血
星火3700都c過~
玩平衡十分要技術 無技術不要玩小d啦~~
回復 支持 反對

原帖由 ~死神~ 於 2006-11-6 21:06 發表

德魯伊

+目前來說,如果你有撕裂的話你可以將爪子和耙從你的技能條中移除了,我打起來和摸差不多
+生命綻放這個天賦太強了,當然也可能是我的奶裝效果比較多
+召喚樹人目前來說是個渣天賦
+你可 ...

大佬,你吹得都幾大下喎
月火一下2xx,你點爆千幾法?
你用t10裝?
回復 支持 反對

原帖由 卍無極王者卍 於 2006-11-8 22:10 發表

大佬,你吹得都幾大下喎
月火一下2xx,你點爆千幾法?
你用t10裝?

火月打2xx?你無see 爆擊1200 [我t3(全) 平衡天賦]爆擊唔到1200嗎? 我e加月火唔爆擊都大約500

注:我d飾物,係加魔法力~

回復 支持 反對

原帖由 ~死神~ 於 2006-11-8 22:23 發表

火月打2xx?你無see 爆擊1200 爆擊唔到1200嗎? 我e加月火唔爆擊都大約500

注:我d飾物,係左k力~

最好有相啦  Haha

雖然我唔可以否認月火可以爆到1200

但係你話你用T3 套爆月火1200難怪會有人話你有足水成份

T3係一套治療裝 絕對無加過任何一點落傷害度

加上而家台版重未有人推到Naxx 套裝齊吧?(有也不出奇 我也脫離wow一段時間了)

如果你真係用T3套 咁你就算用埋Zg贊達拉護符用Mc既法傷戒x2 +6x 傷害法點

都絕對唔可以普攻500(月火)

回復 支持 反對

有魔加攻裝 t3都有好少加到魔攻
我打戰場用t2(你我之前打錯左t3,我t3用黎打副本先用~)

why 我t2,t3 多快打到全套
因為我公會係無咩小d

我地d 術士都有t2和t3 有咩出奇= =?

回復 支持 反對

原帖由 ~死神~ 於 2006-11-8 22:23 發表

火月打2xx?你無see 爆擊1200 爆擊唔到1200嗎? 我e加月火唔爆擊都大約500

注:我d飾物,係左k力~

注t2~ 打戰場係可以爆到火月1xxx[我係肥雞]
t3 就300~

無改版之前會多一點~

回復 支持 反對

你口供又唔夾啦 XD

之前你話你用T3 可以爆到月火1200 而家又話用T2爆月火1200

T3係一D法傷都無加嫁  T2 一樣 所以我懷疑你係用咩可以爆到月火1200

老實講, 你差D就連小D套裝既屬性都未清楚咁,你叫人點信你呢 -_-

你重係影張相上黎睇下吧..

加上我唔可以懷疑你公會已經可以推到Naxx , 但係要齊一套T3係暫時未有可能嫁.
回復 支持 反對

原帖由 bebe456 於 2006-11-9 12:02 發表
你口供又唔夾啦 XD

之前你話你用T3 可以爆到月火1200 而家又話用T2爆月火1200

T3係一D法傷都無加嫁  T2 一樣 所以我懷疑你係用咩可以爆到月火1200

老實講, 你差D就連小D套裝既屬性都未清楚咁,你叫人點 ...

我打錯左t3
正確是t2才可以爆到1200 (注t2 不是穿全套)
t3唔係爆好多8xx都可能無 (注t3 無全套= =)

我話 t2+平衡天賦+肥雞+飾物<(飾物唔係好勁)
就爆到700-1200
1200唔係成日爆到
1000以下成日會爆到

其實t幾係加好少攻力
重要是天賦加得好~(跟外國wow加法)
更加上肥雞 火月會變得十分強

回復 支持 反對

原帖由 bebe456 於 2006-11-9 12:02 發表
你口供又唔夾啦 XD

老實講, 你差D就連小D套裝既屬性都未清楚咁,你叫人點 ...

我地公會我好小 (小d同術士) 打裝但打到小d同術士d裝喎xd
我地t2就多
t3得好少
回復 支持 反對