打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 魔獸攝影比賽--第二部份--投票

關閉 [複製鏈接]
魔獸版攝影比賽第二部份終於開始了
總共有7位會員投稿 合共19張圖
其中將會分為兩個投票 因此每位會員有兩次機會投票
另外一個POST: http://www.nakuz.com/bbs/showposts.php?tid=2648110
截止日期:04/11/2006
1.

因為我係版主..所以我夠硬XD  呢個係同我好朋友一齊刷的~見右上地圖..
我地分張成張地分兩半...一次拉一半既怪刷..大約35-40隻= =
圖中可能唔似,因為有D已經在逃跑中=_=
2.

粗口成份已被隱藏燒中的德魯依...在鐵鑪堡大心影的...本人好辛苦先用cat form跳到上去...請大家多多支持
3.

這是東瘟疫的新飛鳥.. 好像只要把東瘟疫所有的塔佔領下來就可以騎了喔@@
4.

你們猜猜我在那裡的上面?_?猜中的,知道我是不是很有種T_T
5.

新女伴@@,我們的高度是不是很登對,因為我用了加基森的那個什麼++
6.

這是我公會第一次擊殺 黑龍公主的照片  應該都放了4個月了= ="
7.

解西瘟任務時 cosplay左呢個將軍 雖然佢靚好多@@
8.

乖乖坐左船上的小熊....要上到去e個箱....唔係就咁跳就跳到上去嫁要由船上個個網跳落去先得!
9.

個人solo巴羅夫 有解過任務的 都知道他超猛的吧(^{}^)
10.

勇敢的香港人當然應該去挑戰飛騎員啦~ 好痛呢~~...T.T

單選投票, 共有 24 人參與投票

投票已經結束

20.83% (5)
45.83% (11)
16.67% (4)
0.00% (0)
0.00% (0)
4.17% (1)
4.17% (1)
4.17% (1)
0.00% (0)
4.17% (1)