查看: 1493|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 超超*的想法

超超..SOR..
     你係我好兄弟..我之前係用曬你D點..但我並五係用來送比區
           我拎曬抽獎...我知無問過你係五岩..
              但點解用果時五叫我拎..
                   你知我AC..你可以ON拎錢..甚至拎野放..跟住收點..
                         我地話過我噶野等於你噶..
                   我不會為小小野同你計
               你係我今世最好噶朋友呀嘛....
          我雖然係LOVE SHE
              但你明白到我當日噶感受嗎??...
                    當日我比人串完..屈完..心情當然五好拉
                         .第1:  PINKI第1句同我講...你可五可以讓番個家族位出來
                                     甘區係我家姐呀嘛...區叫到...甘我米話..哦
                                       跟住第2句..叫我帶埋老婆走....
                               甘我都哦拉.....
                      我五在乎第個點睇我...我之前係族度做噶野我五知..
                 但試問..各位族員..我有串過你地.....無幫過你地
           我老婆入到去...我番左工..我五知區講過乜拉
                    有人話五中意邊個就邊個....邊個就要走...
                  我唸呢個道理幾好.....當初叫我點做點做...第1搞到BB家族散曬
                第2米到我地囉...

還有...希望某人五好在我地2兄弟間做反..
                                     超超...總之好多野1言難盡....
                  快番來香港拉..好掛住你...好多野要同你傾...我地還是好兄弟呀..番來打電話比我
                          呢只係你同我1齊玩得最開心噶GAME..本身我都好失望..但我想起當時你
                               叫我玩果時....就五再唸了..1齊玩...真係好開心
                                    五好灰心....
              春風噶野..遲D慢慢話你知..
回復 支持 反對

篇野太長-3-吾想睇
小威〞 發表於 12-8-2009 14:07

呀哥...睇下拉..岩你睇
回復 支持 反對