打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 南服太湖boss打交片

睇佢寫既野就知道佢係個條樣衰兼低能白痴仔啦!天龍王打手 天龍王打J 就真
回復 支持 反對

我地天龙王一队打你全帮,一帮打你全服,连上爱杀,纵横全港服
全个港服都系我手下败将咋废物们,我们dd几多钱,你地数下自己几多粒7石再出喇叭啦,我们dd是最棒棒滴,閪都多人争
回復 支持 反對

天龍王低能白痴個個扮退game、扮轉手入左愛殺,可能怕比人笑靠愛殺啦!做得出又怕比人笑 再做埋的低能野,以為冇人知 唔好比我睇死你條白痴仔又過埋去
回復 支持 反對

回復 32# 天龍王打手

你地咁撚醒就唔洗靠愛殺啦!不過咁,天龍王的妖怪過晒愛殺又唔同,唔係靠,係幫愛殺打江山 仲有同你個dd雞欣講,香港係一個法治既城市,有人犯左法可以去警署報案,警方有足夠證據可以落案起訴,再上庭交由法官判決,唔係你隻雞欣係度話人有罪就有罪,呢度唔係大陸,唔好老屈,唔好以為一個大話講一百次就係事實,其他玩家不像你地天龍王的人咁低能白痴,係度自導自演以為冇人知,飲恨...我都服左你,仲有個白痴仔,扮轉手
回復 支持 反對

天龍王的妖怪過晒愛殺幫愛殺打江山,愛殺真係創造奇蹟   天龍王可以收皮
回復 支持 反對

嚟聚ser我大火打你全帮
回復 支持 反對

dd表示脚趾尾卒死你班废物,杀到佢就del ac,有种6v6抢重楼
全港服都系天龙王手下败将,欢迎挑机打残我地
回復 支持 反對

回復  天龍王打手

你地咁撚醒就唔洗靠愛殺啦!不過咁,天龍王的妖怪過晒愛殺又唔同,唔係靠,係幫愛殺 ...
逆天、墨冰 發表於 3-2-2016 11:35

怕再燒錯幫冇人幫手所以天龍王d人咪轉lor
回復 支持 反對

dd表示脚趾尾卒死你班废物,杀到佢就del ac,有种6v6抢重楼
全港服都系天龙王手下败将,欢迎挑机打残我地 ...
天龍王打手 發表於 3-2-2016 20:06

佢成日死架wor
燒幫燒到傻hi哂
燒哂自己大佬愛殺
搞到自己幫死到傻
你地唔靠愛殺
一早收左皮
天龍王既人
扮轉手。扮傷心
走去愛殺
唔知係擺人入去做25
定連自己人都頂唔順雞欣