打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 南服大混戰

唔中立唔好叫記者,個game一但汁左,個個都係輸家,G1是贏家 個個都要收皮,比你8石都冇用你地又接唔接受到呢個失敗
回復 支持 反對

回復  南服記者

你是否講緊天龍王接受唔到失敗  ,唔係唔洗搵對家幫,一向以為自己最強既幫,又係 ...
逆天、墨冰 發表於 22-1-2016 13:22

可能佢地真係接受唔到
但星期日既6打6拎重樓 又唔會有1隊人夠佢地果隊打
佢地係未最強幫 真係見人見智
睇你點睇
不過敵人既敵人就係朋友 E句說話再到得到引證
回復 支持 反對

我只係如事實報導
係你地討論既人唔中立
覺得寫你地輸就唔岩睇姐
回復 支持 反對

回復 13# 南服記者

天龍王輸個陣你唔做記者,而家先做記者 ,又唔見你分析點解天龍王會輸? ,又唔教下佢地應該點樣打? 你地唔係一個打10個咩 ,自己輸又話人地人多,人地人多輸又話人地唔識打,乜都你講晒 ,打機玩下洗唔洗你分析,人地惡小贏幾場都冇出聲,愛殺都冇出聲,你地就巴巴閉。天龍王金句:打機永遠冇朋友/敵人,打機唔會打一世,但朋友可以做一世。其實有利用價值就係朋友,冇利用價值就係敵人。
回復 支持 反對

回復  南服記者

天龍王輸個陣你唔做記者,而家先做記者 ,又唔見你分析點解天龍王會輸? ,又 ...
逆天、墨冰 發表於 22-1-2016 14:02

1月14日惡魔小隊聯同星雨軒大戰天龍王者
先後打左3波戰事
先係鏡湖大戰再係蒼山連戰兩場
天龍王者節節敗退 連輸3場

請問E段咩黎
我咁都唔中立
唔通你地反天龍王者既係中立咩
回復 支持 反對

回復 4# 南服記者

你呢句已經證明你唔中立,之前三場墨冰有出現都輸,你呢句想證明甚麼?就算佢出現,贏既都係愛殺。
回復 支持 反對

回復  南服記者

你呢句已經證明你唔中立,之前三場墨冰有出現都輸,你呢句想證明甚麼?就算佢出現, ...
逆天、墨冰 發表於 22-1-2016 14:21

真係笑死人 我從來無否認天龍王者靠愛●弒殺
平心以論1個幫打1個幫 天龍王者會輸比惡魔小隊
但1隊打1隊 就一定係天龍王者羸
尋日既戰事如果加埋墨冰 只怕唔需要打一個鐘

你既回應只係證明左你偏幫E~LESS
你之前既所有回應講到自己係一個局外人
而家就幫E~LESS講說話
你先至係真係既寫手
想幫E~LESS 做勢嗎?
回復 支持 反對

留上好多鍵盤戰士..網絡英雄OMG..熄機後熄你老鼠米奇麼
回復 支持 反對

近日南服大兜亂
由原本天龍王者同惡魔小隊同盟
變到天龍王者大戰惡魔小隊
1月14日惡魔小隊聯同星雨軒大戰天龍王者
先後打左3波戰事
先係鏡湖大戰再係蒼山連戰兩場
天龍王者節節敗退 連輸3場
其後不斷有0聲架戰鬥
但無任何集人大戰跡像
時至1月21日
天龍王者聯同老對手愛●弒殺 於鏡湖大戰E~LESS(惡魔小隊,星雨軒新同盟)
E~LESS 於11點在鏡湖集人 大約60人
而天龍王者+愛●弒殺 大約35人
E~LESS 佔盡人數 地形 守傳點優勢
但天龍王者+愛●弒殺 AC比較強
雙方勢均力敵
11點40~45分 天龍王者+愛●弒殺 強攻 E~LESS
雙方死傷無數
最後歷時大約1小時 由天龍王者+愛●弒殺獲得勝利
此後天龍王者同E~LESS 武鬥後 轉位文鬥
於喇叭頻互數至凌晨2點

之後戰事如何 雙方有任何變動 會於些帖內更新

南服記者 發表於 22-1-2016 03:40

原本呢篇野都幾中立,不過你之後個COMMENT呢?
人數相差20人以上
天龍王者+愛●弒殺創造一個奇蹟
天龍八部E隻遊戲 打群交就係要講人數
多3隊人既控技 可以話影響大局
好明顯E~LESS既指揮同合作性 好有問題
南服記者 發表於 22-1-2016 12:16

幾撚時由雙方勢均力敵天龍王者+愛●弒殺創造一個奇蹟
由勢均力敵講到天龍王同愛殺由劣勢打起
仲由你戰地記者變評論員?直接叫自己戰術大師啦不如
回復 支持 反對

原本呢篇野都幾中立,不過你之後幾個COMMENT呢?
fongkapan 發表於 22-1-2016 14:43

只係講出事實 別無他意
係你地自己諗多
回復 支持 反對