收起左側

[GC] 6月17日 新曲追加 & 6月22日 GC2第一回Score Attack Event

6月17日
5首新曲 & 1首新EX

- 待チ人ハ来ズ。 / 豚乙女
- シンデレラシンドローム / カラスヤサボウ
- クラブ=マジェスティ / nyanyannya feat. 鏡音レン
- Sweet Love / コバヤシユウヤ feat. 黒田椋子(IOSYS)

=====以下Groove Coin購買=====
- Heavenly Particle / M.S.S Project

=====以下新增EXTRA譜面=====
- KIKIKAIKAI / YMCK

回復

6月22日 (留意 與新曲推出的日期不一樣)
2代第一次score attack event
挑戰次數不限 7月5日晚上結束

回復 支持 反對

請問如何註冊gc網頁版ac??
回復 支持 反對

請問如何註冊gc網頁版ac??
yanho123 發表於 2015/6/22 10:20

http://member.nesica.net/index/ruleagree/?guid=ON
下面禁「⇒同意する」
之後會叫你用你e-mail去send一封空白郵件去「regist@nesica.net
(真係咩都唔駛填 標題同內文都唔駛)
然後佢就會sd返封e-mail比你 裡面有條link
你填埋d資料就ok
回復 支持 反對

下面禁「⇒同意する」
之後會叫你用你e-mail去send一封空白郵件去「」
(真係咩都唔駛填 標題同內文都唔駛 ...
Torchic╳小火雞 發表於 22-6-2015 11:31

請問一下郵政番號填咩架?
回復 支持 反對

請問一下郵政番號填咩架?
yanho123 發表於 2015/6/22 14:05

http://jpn.postcodebase.com/zh-hans/
隨便搵一個用is ok
回復 支持 反對

隨便搵一個用is ok
Torchic╳小火雞 發表於 22-6-2015 14:51

謝謝
回復 支持 反對