查看: 1983|回復: 13
收起左側

[版務公告] [活動]freestyle之我的心聲

關閉 [複製鏈接]

係呢到既會員 可能有d係挽左freestyle好耐亦都可能有d係左無幾耐

但係呢個活動岩晒無論玩左幾耐既你

活動詳情:
各位可以係本帖回覆 講出你對freestyle呢隻game既感受~
左幾耐 覺得隻game點~
有冇入過點~買過d咩~
呢隻game既樂趣~
有冇識得多左fd等等等等
總之有關既心聲都影響住閣下所獲得既樂點

例子:
左freestyle已經係暑假既事~一開始呢隻game係因為fd介紹 一開始挽覺得隻game好好
有諗過買點但係都冇買~因為學業既問題 開左學之後都少
左好多~ 但係我放假有時間既時候就會下~
我會永遠支持呢隻game~

p.s是此活動由本版版塊的3位版主評分~所以每一個回覆最多可獲3次評分
回復

你即係恰我唔識打潮文
回復 支持 反對

你即係恰我唔識打潮文
holandsms 發表於 16-12-2012 23:50

簡單即可
回復 支持 反對

我挽左無幾耐 挽落都覺得幾好挽 我會繼續挽呢隻game 同埋會介紹比fd

評分

參與人數 1樂點 +35 收起 理由
q123p + 35 參與活動

查看全部評分

回復 支持 反對

7年前今日既FS同7年後今日既FS果種感覺已經唔同哂...唉

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
q123p + 40 參與活動 7年前@o@ 7年前我都未挽@@ ...

查看全部評分

回復 支持 反對

點解玩Freestyle?巴閉囉,英雄主義,疊馬

評分

參與人數 1樂點 +30 收起 理由
q123p + 30 參與活動

查看全部評分

回復 支持 反對

點解玩Freestyle?巴閉囉,英雄主義,疊馬
holandsms 發表於 17-12-2012 17:35

我都覺疊馬
回復 支持 反對

E隻game係比一個叫q123介紹溚咪係甘2玩下lo點知ok wor

評分

參與人數 1樂點 +25 收起 理由
q123p + 25 參與活動 挽咁多sd吾好咖銘爺

查看全部評分

回復 支持 反對

想當年,中線三分仲係好準時,就開始挽呢隻GAME。
玩左唔夠一星期就發現,原來簡簡一個A鍵就可以食爆90%既對位G,於是開始腦A

腦A腦到數碼汁左就去大陸板腦A,LAG到你露眉救嗨,後來日板開放又一批港仔沖去玩
係咁打乜救野49定唔知69,9下9下又停左玩

後來辣椒接手
內測,最前幾個升到16LV,勁!大聯冇頻道,返不到新手地區,沒有頻道可進。
當時超多死港仔

後來正式開放後又係混"香港地區"頻道,識左一批朋友,組成令人聞風喪膽既綠帽軍團,好7多港仔,有3,4個港團都有百人之數。
之後征戰團頻

呢段球團時期係FS最美好既時光,後來退出左一段時間再返黎,已經冇人打球團,已成絕唱。

評分

參與人數 2樂點 +140 收起 理由
毛百萬 + 100
q123p + 40 參與活動

查看全部評分

回復 支持 反對

because it game is 靠技術
點數吾一定大晒
回復 支持 反對