收起左側

[集中帖] 點評自己個人強化槍械區[點評好 重重有賞!!]

回復 41# jacky94228

屍3還算ok
但團死就唔系好得 建議+2傷

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
倉井影 + 2 積極參與

查看全部評分

回復 支持 反對

強化槍枝:黃金魯格
感想:金格命中同彈匣真係要強
          用起上黎比沒強化準好多
-------------------------------------------------------
強化槍枝:閃靈獵手
感想:遠距離攻擊依然係令人無言
         但係加埋擴大呢樣野就神槍一把
------------------------------------------------------

強化槍枝:M95
感想:加爆彈好似沒乜用,平均一場可以有5次reload
         5/50=10次reload~~10/50=5次reload
         減少reload係好~但係後座大
         無法快速上膛又係窺
---------------------------------------------------------

強化槍枝: m82
感想:加到重量好開心~但係連發就.......
         基本上呢把野我會re連發落傷害
---------------------------------------------------------

強化槍枝:m14
感想:呢把係我咁多把強化之中~呢把野可以
         話係強到神呀~開擴大團死bot場
         渣住呢把野一掃可以有4kill以上
----------------------------------------------------------

強化槍枝:wa2000
感想:呢把野原先係強左彈~但係今次更新re左
         感覺想呢把野加連發已經玩曬
-----------------------------------------------------------
其實我依家等緊出re連發果舊野
用黎re M82同stg

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
倉井影 + 1 有心機!

查看全部評分

回復 支持 反對

用起上黎比沒強化準好多
-------------- ...
xdkeung0401 發表於 5-11-2012 23:15

哇, 把把都有稱號, 好勁啊
睇得出你好有心機升..   
你既m95,m14好正..
m95 彈+3,後+3, 呢個組合係最平均
m14 一般團死應該好屈吧?
閃0 +5傷都好正, 係咪好彈c的?
回復 支持 反對

用起上黎比沒強化準好多
-------------- ...
xdkeung0401 發表於 5-11-2012 23:15

點解唔po埋stg?..戈把冇放心機落去加整?
回復 支持 反對

回復 40# leolai123

你把as50其實真係一般般...
雖然有+4後座
但你有+2連發...
就算我有+5後座
我把as50有+1連發都會飄

as50 d把槍我唔太建議+連發
因為會變得更飄

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

回復 13# 馬倫

5算,連發3已經可能同雷神減少少連發差5多
把槍幾飄,後座+多少少真係屈,but通常5會用到這槍,除非你挽9槍
加油!希望你強化得更好!

評分

參與人數 1樂點 +4 收起 理由
倉井影 + 4 有心機

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 10# 想點?!×.×

把野加得幾好因為蛇機換彈果時好鬼慢,你一換彈就有10彈,真係幾正
如果你想搏下既話 再將傷害+2 咁就PERFECT

評分

參與人數 1樂點 +4 收起 理由
倉井影 + 4 有心機

查看全部評分

回復 支持 反對

回復  想點?!×.×

把野加得幾好因為蛇機換彈果時好鬼慢,你一換彈就有10彈,真係幾正
如果 ...
ivancho716 發表於 9-11-2012 22:20

我等把聖誕既.....用CC睇下+咩

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

點解唔po埋stg?..戈把冇放心機落去加整?
想點?!×.× 發表於 9-11-2012 12:05

如果想彈c既程度高d既話
可以選擇+後座力
因為後座力會增加子彈既密度
參考資料:
http://tw.meetgee.com/bf/gongluestation/Topic/View.aspx?ID=2036669
打c最理想既加法就系:
後座首選.連發次選.最後可以選擇加彈夾以增加續航力
如果+5傷害既話用黎打一般/團死系好好好好屈
btw
加傷害打c系冇加成

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
倉井影 + 5 有心機

查看全部評分

回復 支持 反對

如果想彈c既程度高d既話
可以選擇+後座力
因為後座力會增加子彈既密度
參考資料:

打c最理想既加法就系: ...
szesiulong 發表於 10-11-2012 17:47

後座力會增加子彈既密度是講散彈

評分

查看全部評分

回復 支持 反對