打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Jubeat] 新人報到

麻煩請上面善用編輯功能

都三連帖了就是呢(連帖會被扣分的~"~)

講多少少,我主要出沒的地點有荃金同VZ,當然你想約我去其他地方都應該OK的...
回復 支持 反對

樓主又岩AKB?
jimmg12 發表於 4-10-2012 21:47

係呀, 我推河小西的, HEAVY ROTATION同麻煩的愛情刪左真係好可惜

歡迎你=]
(好似得E到傾音Game先多人D)
多數出沒係銅鑼灣NWP同沙田沙龍
間中可能會去北角GW
Copious name: - ...
影之輪舞曲 發表於 4-10-2012 21:48

好高興識到你, NWP我都有時去, 沙龍到一時時啦

回復  victor609

我有10首10lv打系吾會跌中會上8...le個你明了...
9lv....jailbreak...slang個d真系 ...
kirinx 發表於 4-10-2012 21:52

荃金同天水圍太遠了/__\點都好, 好高興識到你

麻煩請上面善用編輯功能

都三連帖了就是呢(連帖會被扣分的~"~)

講多少少,我主要出沒的地點有荃金同VZ,當 ...
六神綱 發表於 4-10-2012 21:53

OK, 下次唔敢了, VZ唔錯呀, 可能見到你呢^^
回復 支持 反對

預計禮拜六/日會出VZ/銀星玩

視符銀星更新上saucer未同價錢如何

if銀星未上saucer會去vz

見到可以say個hi

saucer預定叫:Y-TL
回復 支持 反對

係呀, 我推河小西的, HEAVY ROTATION同麻煩的愛情刪左真係好可惜

好高興識到你, NWP我都有時去, 沙龍 ...
victor609 發表於 4-10-2012 22:09

HR神曲咁都刪:'(
仲要宜家未有AKB新曲.....

去玩洗衣機算:'(
回復 支持 反對

預計禮拜六/日會出VZ/銀星玩

視符銀星更新上saucer未同價錢如何

if銀星未上saucer會去vz

見到可以say個h ...
soneyiu. 發表於 4-10-2012 22:45

我估價錢到到都差唔多架喇, 預定卡名係CHIYUU-* 禮拜六會去九龍灣, 但唔知打唔打到機

HR神曲咁都刪
仲要宜家未有AKB新曲.....

去玩洗衣機算
jimmg12 發表於 4-10-2012 22:52

HR咁多人打都刪, 我RECORD 993都排成萬位, 都唔知K社想點, 如果JUBEAT有BEGINNER
都幾好LOL

洗衣機EVERYDAY EXPERT A+ , HR EXPERT A- -, 好難S
回復 支持 反對

我估價錢到到都差唔多架喇, 預定卡名係CHIYUU-* 禮拜六會去九龍灣, 但唔知打唔打到機

HR咁多人打都刪 ...
victor609 發表於 4/10/2012 23:16

HI,你好,請別再連帖啊!!!!!!!!!!!!!!!!!

見過你3,4次lol

COPIOUS: STEVEN L
SAUCER: POKE-DEX
回復 支持 反對

多多指教
回復 支持 反對