查看: 12711|回復: 64
打印 上一主題 下一主題
收起左側

簽名圖&icon製作工房[二次元限定]

因為最近太忙,所以暫停制作,但也可以先在此下訂,有空就會開工

嘛...幫人整icon/簽名圖我係吾收任何酬勞,
因為主要目的係為左幫人有個靚靚嘅真愛簽名之外,
其次係幫自己練練ps技術w

簽名圖訂做要求:

1)要提供兩張不少於400x300嘅人物正視圖
p.s.兩張圖背景顏色最好一樣,顏色相似都ok

2)那人物最愛講嘅說話/對白 (如沒有可不提供

3)閣下嘅花名/稱號/網名

icon訂做要求:

1)要提供一張不少於500x500嘅人物正視圖

2)閣下嘅花名/稱號/網名
p.s.最好是漢字的羅馬音/英文拼音

簽名圖訂做後4-6日內完成,icon訂做後1-3日內完成(除非個排忙w

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
FoUoCoK + 1 其實真係要比Bravo!支持下

查看全部評分

回復

你唔收人報酬?
樂點都好...~
回復 支持 反對

你唔收人報酬?
樂點都好...~
呀楊 發表於 2012-9-2 05:15 PM

我主要目的係為左幫人有個靚靚嘅真愛簽名之外,
其次係幫自己練練ps技術,加上樂點對我來說沒有神馬用處w
回復 支持 反對

樂點唔要不如比晒我
回復 支持 反對

野生製圖師 我要Asuna簽名
如何可及素材就交給製圖師你了
回復 支持 反對

野生製圖師 我要Asuna簽名
如何可及素材就交給製圖師你了
菜蘭嘆世界 發表於 2012-9-2 06:13 PM

素材要小說定動畫?
回復 支持 反對

素材要小說定動畫?
深紅血淚 發表於 2-9-2012 18:52

痾you like
回復 支持 反對

痾you like
菜蘭嘆世界 發表於 2012-9-2 07:22 PM

閣下嘅花名/稱號/網名
回復 支持 反對

閣下嘅花名/稱號/網名
深紅血淚 發表於 2-9-2012 19:51

你懂的
回復 支持 反對

你懂的
菜蘭嘆世界 發表於 2012-9-2 09:08 PM

神仙象wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
回復 支持 反對