打印 上一主題 下一主題
收起左側

Blood-C 問題一問

我down左Blood-C落來睇
但發現係某d過於血猩位會有d野遮著
想問下邊到有原版down?
回復

BD嘛...
動漫花園能幫你
http://share.dmhy.org/topics/list?keyword=blood-c

評分

參與人數 2樂點 +5 Bravo! +1 收起 理由
菜蘭嘆世界 + 1 熱心協助
☆leunghotung★ + 5 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

BD嘛...
動漫花園能幫你
http://share.dmhy.org/topics/list?keyword=blood-c
深紅血淚 發表於 4-8-2012 16:51

對不起 不太明白 我意思是血腥那些位會有黑影白光擋著 那有無修正版下載
回復 支持 反對

對不起 不太明白 我意思是血腥那些位會有黑影白光擋著 那有無修正版下載 ...
IKIKIF 發表於 2012-8-4 06:47 PM

吾緊要w
我詳細講講吧~
由於日本己經禁左係電視上放送露點&(
血腥)獵奇(宜加好似胖次都吾得),
所以後來都會有黑影白光擋著,或俗稱"聖光",
而動漫化公司會將
露點&獵奇嘅shot取消"聖光"制成BDrip(公稱BD,無修正)賣出,
那為啥
左都照整個類shot? 其實冇非都為左BD嘅銷售量ww
btw而我頭先比你個link有Blood-C 嘅
BD down,有吾明再問吧ww

直接bt link:
share.dmhy.org/topics/down/date/1340017859/hash_id/dfbe46b3084a04186ebc880023f13a5ef631d2a1
回復 支持 反對

吾緊要w
我詳細講講吧~
由於日本己經禁左係電視上放送露點&(血腥)獵奇(宜加好似胖次都吾得),
所以後來都 ...
深紅血淚 發表於 4-8-2012 19:04

明白哂啦 謝謝
回復 支持 反對

話時話 我都忘記左BC呢套 之前仲誓神砍願話出左一定DL 點知無左件事 多謝深紅大
回復 支持 反對