收起左側

[活動2] 【minecraft版】 哂住宅 攞樂點

回復 39# 31266971 多謝
回復 支持 反對

回復 1# caesar007

你比我,我一定哂,哂唔哂,好多都del左
2012-01-01_20.23.32.png 2012-01-17_16.59.58.png 2012-01-17_16.57.31.png

因為minecraft re問題,地圖都無埋,無backup

評分

參與人數 1樂點 +60 Bravo! +1 收起 理由
caesar007 + 60 + 1 有內部結構更佳

查看全部評分

回復 支持 反對

done!!!!
回復 支持 反對

done!!!!
wc57 發表於 20-6-2012 18:15

你DONE甚麼?
回復 支持 反對

▼鐵路中心
▼My Home

包天台都係萬二蚊/呎!
感想:
係生存SER到 一手一腳整出黎!比左好多心機;P

評分

參與人數 1樂點 +180 Bravo! +1 收起 理由
caesar007 + 180 + 1 美觀~

查看全部評分

回復 支持 反對

不知這樣算不算住宅  花了2個月時間弄的  (點圖可放大w)

11.png 12.png

評分

參與人數 1樂點 +90 Bravo! +1 收起 理由
caesar007 + 90 + 1 豪華0.0

查看全部評分

回復 支持 反對

用創意可以嗎?用創意我會制做大量機關,機關+屋,一定OK!創意的,我會更努力,因為易做XDD
回復 支持 反對

同我fd起左好多日架!

評分

caesar007 + 90 + 1 豪華!

查看全部評分

回復 支持 反對

感想:雖然唔系咩大作,不過都做左幾日架啦,我搵整玻璃門啲片搵左好耐,希望可以有50樂點以上啦>< haha...
~*~*~*~*~~*~*~*~*~~*~~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
【第2個】

啱啱差啲連帖,好采快快手del左

呃多次樂點..嘿嘿  :lol

感想:系生存到起左一個鐘到,唔算好辛苦,唔算整得好,間屋仲有好多野未整,btw系咪有影片就有多啲樂點?XD

((話說我本來想出海搵新島,點知圍左個島一個圈,又翻翻黎..

評分

參與人數 1樂點 +150 Bravo! +1 收起 理由
caesar007 + 150 + 1 有影片,唔會差

查看全部評分

回復 支持 反對

E+先知有呢樣野7.7冇野做整D野呃點7.7
羊宅=)
外表才是重點!

-----------------------------------------------------------
前腳TNT裝備,  不怕深夜JJ怪入侵

-------------------------------------------------------------
豬鼻羊(大誤:lol        TNT型防禦式豬仔=](再大誤      可愛的

------------------------------------------------------------
呢個位睇到冇左個頭=)

-------------------------------------------------------
化妝=]!

---------------------------------------------------------
我間偽屋企=] 腳=宅;P

---------------------------------------------------
屋企黎=] 冇電腦顯示唔到我既[ 宅=( ]

----------------------------------------------------------
後言:會唔會加分的其實咁樣衰= =

唔加分我送你一字:lol

JOKE ONLY=]

評分

caesar007 + 90 + 1 發現粗口~(́◕◞౪◟◕‵ )凸

查看全部評分

回復 支持 反對