查看: 24099|回復: 37
收起左側

[版務公告] 全FS版友入哂黎唔該 希望大家睇哂佢

呀文鬧得岩
開個團比你地玩唔係老鳳架
你估文好鐘意日日上黎樂古個團POST度收人咩?
好心你地比D凝聚力啦好無?

講真果句 仔仔隨時解左個團有乜所謂 仔仔自己係台灣本身都有隊
剩低勁果D本身已經有固定隊 解左個團對我地熟果D人根本就無影響
點解仔仔重要留個團係度? 係想聚集下香港人 唔該你地係玩就一齊玩 唔好成日龜縮係度掛機,係新手區度玩

我特登出黎做版主 諗住幫手搞大個團POST 特登叫心0開個RC諗住聚集香港人
有人話我得個講字  我想問點樣叫得個講字?如果你真係禁勁 你有無企過出黎教人玩

呢度識我既人都知道我最鐘意串人 但係又最鐘意教人玩

我教過既人有幾多我自己都數唔哂
如果你自認勁過我 唔該你企出黎教大家玩
我教人玩我無錢收架大佬

我做乜成日要禁屎忽痕教D人玩?鬧人?做乜仔仔重要搞一個團叫K.1出黎?
係因為我地眼見香港有實力既人真係寥寥可數 我地唔想長期玩黎玩去勁既都得係果幾個
我講過好多次,我叫大家入RC係想教大家玩,結果呢?我日日係RC度等 最高時期得5條友
BKWAN,雖然唔勁 但起碼肯聽,態度好 起碼叫佢入RC日日都係度 我都教得開心啦大佬

最後,話我得個講字果條友
你係勁你一係就當面同我講 唔好係我背後串
要約戰就隨時奉陪

補充:
仔仔又好 我又好 心0都好
講真你地新手唔識玩有咩問題我地都會教
雖然心0無入到仔仔個團(某D原因)

但係有次心0係RC開咪MIC教個K.1人玩SF 其實我好感動 起碼有人肯問肯聽 心0又肯教
仔仔更加唔洗講 做得你地團長 你地有咩事 一定會企出黎保你地 你地有咩唔明 佢一定會教

最後一句

珍惜啦禁多位
回復

求下你教我點玩得勁 真心
可唔可以BOOK個期? 因為我冇對講機玩唔到RC...
回復 支持 反對

經查証後 個位人兄有一隻叫哈呢仔. 亦都係1個pf, 我亦都可以好肯定我勁佢十皮.

雖則我唔算一流高手, 但我由數碼到呢家都玩過唔小acc, 入過唔小tw勁隊, 打過唔小團戰.

你老味同我玩2v2都懶到狗咁仲要聲大夾惡恐我話 你玩個時我啜緊奶? 你是不是腦殘.

仲有 哈呢仔你認住我, 我仲有第2隻叫熊貓b 係pg, 同你之前夾過你隻pf 你玩到成隻狗個個,

好心你就有d料先黎扮大袋. 唔好係又串唔係又串.
回復 支持 反對

求下你教我點玩得勁 真心
可唔可以BOOK個期? 因為我冇對講機玩唔到RC...
holandsms 發表於 15-8-2011 12:23

其實呢 你冇mic都可以入黎rc齋聽, 聽下你隊友既指揮/比人指點下 已經可以獲益良多

入黎rc吧 最小我日日都會係到
回復 支持 反對

有時仲有得聽兩條智障係度互吊
留名等睇心靈教SF
K.1個SF係我黎(揮
買mic十幾年前先60幾蚊我買個陣
依家應該仲平D架喇 普遍左
回復 支持 反對

Ok!
回復 支持 反對

有時仲有得聽兩條智障係度互吊
留名等睇心靈教SF
K.1個SF係我黎(揮
買mic十幾年前先60幾蚊我買個陣
依家應 ...
brian12345 發表於 15-8-2011 13:47

brain 哥好耐冇見 369
做乜轉行玩sf
回復 支持 反對

邊位
回復 支持 反對

以前膠佳架+神經病阮同開占玩其中一個pf

369 仲記得你同佢地係樂古大戰成個月.

hi
回復 支持 反對

我個FD黎
睇下佢個牌
回復 支持 反對